Lader
Je bestelling

Je hebt niets in je winkelmand.


10 Coolest FLASKE herbruikbaar Water Flessen om online te kopen


Herbruikbare Water Flessen om online te kopen

Of u nu gaat wandelen, woon-werkverkeer, reizen of vanuit huis werkt, het is belangrijk om blijf gehydrateerd​ Een stijlvol roestvrij staal hebben water fles dicht bij de hand helpt u bovenop uw water inname. Plus, een lekvrije FLASKE-fles dat is gemakkelijk schoon te maken, en geïsoleerd voor warme en koude dranken, zodat u in uw dagelijkse leven geen drankverpakkingen voor eenmalig gebruik kunt gebruiken. Dat zal de plasticvervuiling in de toekomst helpen minimaliseren.  

De vraag is welke het beste is water fles voor jouw stijl? Er is een enorm aanbod om uit te kiezen FLASKE's milieuvriendelijke online winkel​ Als je je verwend voelt door choice, hier is een shortlist van de coolste FLASKE herbruikbare waterflessen om online te kopen.

FLASKE Night Fles

Gravure beschikbaar

Eenvoudig en verfijnd, mat zwart is het ultieme symbool van stijl. Gegarandeerd complimeniet elke outfit en elke uitice space, maakt u indruk op uw collega's met de Night Fles uit de Mono-serie. De Night fles is er in verschillende maten en je kunt hem personaliseren met een sportdeksel of karabijnhaak.

FLASKE Flower Krachtfles

Gravering niet beschikbaar voor deze kleur

Als je een herbruikbaar wilt water fles die zo licht en helder is als uw persoonlijkheid, de Flower Power Bottle is de beste water fles voor jou. Zijn gedurfde bloemenprint zal de aandacht trekken van je medefensen en complimegeen lente- of zomeroutfit. 

Herbruikbare Water Flessen om online te kopen

FLASKE Lime Fles

Gravure beschikbaar

Wil een herbruikbaar water fles die je van een afstand kunt zien? EEN lime groene fles zal het werk doen. Laat dit aan de zijkant van een atletiekbaan liggen, zet hem op het werk in de koelkast of stop hem in je wandeltas. Deze levendige herbruikbare water fles is moeilijk te verliezen. 

FLASKE Leaves Night Fles

Gravure niet beschikbaar

Als je van natuurlijke prints houdt maar de voorkeur geeft aan een subtieler kleurenschema, dan is de Leaves Night Fles uit de Wild-serie is een van de coolste FLASKE water flessen om online te kopen. Deze grijsschaal geïsoleerde water waterfles met zijn grote bladprint is perfect voor zowel werk als vrije tijd. 

FLASKE Glow Fles

Gravure niet beschikbaar

Met een glanzende metallic afwerking die indigo en violet reflecteert in veranderende lichten, de Glow Fles herinnert ons aan de hemel in de schemering. Net als andere FLASKE-flessen kunt u de GLOW Fles met sportdeksel of kleurrijke karabijnhaak. 

FLASKE Wave Match fles

Herbruikbare Water Flessen om online te kopen
Gravure beschikbaar

Het Wave Match Bottle, uit de Match Series, onderscheidt zich van de massa doordat de kleur van het deksel overeenkomt met de fles. De Wave Match is een stoere fles voor ocean Liefhebbers en buitenliefhebbers, maar FLASKE heeft ook bijpassende flessen in een reeks van 12 kleuren.

FLASKE Camouflage fles

Gravure niet beschikbaar

Wil je een fles om je kleine avonturiers mee naar school te sturen? FLASKE's Camouflage Bottle, verkrijgbaar in grijs of roze, is geïsoleerd water fles die uw kinderen graag aan hun schoolvrienden zullen laten zien. 

FLASKE Forrest Fles

Herbruikbare Water Flessen om online te kopen

Gravure niet beschikbaar

Een van FLASKE's meest unieke herbruikbare water flessen, de 260 ml Forrest Fles heeft de perfecte maat voor korte woon-werkverkeer (ook verkrijgbaar in grotere maten)​ Hij is klein genoeg om in een handtas te passen, groot genoeg voor een kop warme koffie of iced thee, En zijn wooden print is trendy genoeg om een ​​prominente plek te krijgen op je bureau.

 

Aangepaste metalen flessen

Gepersonaliseerd herbruikbaar Water Flessen om online te kopen

Gravure beschikbaar

Als je op zoek bent naar een gedenkwaardig, nuttig en duurzaam cadeau, dan is FLASKE's gepersonaliseerde herbruikbaar water flessen zijn het perfecte cadeau​ Lasergraveren is nu beschikbaar op veel van FLASKE's water flesontwerpen, en zo reisbekers als koffiemokken​ Selecteer gewoon de fles, schrijf de naam van de ontvanger en je ontvangt de volgende dag een gepersonaliseerde FLASKE-fles in een recyclebare geschenkverpakking.

 

Uw bedrijfsmerkfles

Gravure beschikbaar

Naast een enorme collectie kleuren en patronen, biedt FLASKE gepersonaliseerde herbruikbare producten water flessen die u tijdens uw volgende promotie-evenement of cadeau kunt uitdelen aan uw zakenrelaties en werknemers. Plaats een bestelling voor 30 of meer eenheden en pas de topkwaliteit van FLASKE aan roestvrij staal water waterfles met uw firmanaam en logo. FLASKE verzendt ze gratis naar u. Vraag hier een gratis staal aan.

FLASKE levert niet alleen de coolste herbruikbare water flessen om online te kopen. Het ondersteunt ook de Plastic Soup Foundation en helpt u duurzamer te leven voor minder geld. 
Klaar om een ​​herbruikbaar te kopen water fles online?
Bezoek onze online winkel, kies je fles en vul hem morgen met je favoriete drankje!