Lader
Je bestelling

Je hebt niets in je winkelmand.


3 goede redenen om een ​​herbruikbaar apparaat te kopen Water Fles


Beschikbaar water flessen zijn handig, maar ze zijn slecht voor uw gezondheid, slecht voor de planeet en slecht voor uw portemonnee. 

Plastic flessen voor eenmalig gebruik maken consequent deel uit van de 10 meest vervuilde items die worden aangetroffen bij kustopruimingen. De veiligheid van populair gebotteld water merken is ook onderzocht door de World Health Organisation.

Als je eenmaal de gewoonte hebt gehad om een herbruikbare water waterfles, wil je nooit meer een wegwerpfles gebruiken. Hier zijn slechts enkele van de vele voordelen van het gebruik van een herbruikbaar apparaat water fles. 

Lees ook - Weet u niet zeker of u een herbruikbare koffiemok voor op reis moet kopen? Hier zijn de feiten

Het is beter voor het milieu

Wist je dat de EU de grootste consument van plastic flessen ter wereld is? In Europa koopt de gemiddelde persoon 73 flessen water elk jaar. Sommige van die 73 flessen zullen worden gerecycled, maar een aanzienlijk aantal zal op stortplaatsen, rivieren en stranden terechtkomen en zich uiteindelijk opstapelen in ocean vuilnisplekken. Dat veroorzaakt een hele reeks milieuproblemen en legt veel druk op milieuvriendelijke non-profitorganisaties, zoals The Ocean Cleanup, om de effecten van plasticvervuiling om te keren.

Lees ook: Waarom u herbruikbaar zou moeten overwegen Water Flessen als milieuvriendelijke relatiegeschenken

Bij aankoop van slechts één herbruikbaar water fles, gemaakt van duurzaam en hoogwaardig materiaal, u vervangt alle wegwerpflesjes die u anders zou hebben gekocht. Als resultaat, jij verminder uw plastic afval en verklein uw ecologische voetafdruk omdat er minder flessen hoeven te worden geproduceerd en weggegooid.

Het is beter voor uw gezondheid

Van plastic flessen is bekend dat ze gifstoffen, zoals bisfenol A (BPA), en microplastics in uw drinken lekken water​ Veel onderzoeken bewijzen dat deze gifstoffen schadelijk zijn voor uw gezondheid. Als u drinkt uit plastic wegwerpflessen, gebruikt u deze gifstoffen en microplastics samen met uw drank.

De veiligste manier om te drinken water onderweg is van herbruikbaar roestvrij staal van voedingskwaliteit water fles. 

Lees ook: De beste duurzame welkomstgeschenken voor nieuwe werknemers

Het bespaart u geld

In de EU een fles van 500 ml water kost ongeveer 1€, als u slechts één fles per dag koopt, geeft u 365 € per jaar uit. Het werkelijke bedrag zal dichter bij 400 € liggen, zoals de meeste mensen drink meer dan 500 ml terwijl u in de zomer op pad bent. Wat vervelend is, is dat het geld dat u uitgeeft water gaat meestal naar de productie van de fles in plaats van het inkopen of filteren van de water. 

Hier is een slim alternatief. Besteed slechts 30€ op een herbruikbare FLASKE-fles en vul het opnieuw uit je keukenkraan, uitice water koeler en openbare drinkfonteinen. Jij kan geld besparen en duurzamer worden op hetzelfde moment!

Niet allemaal herbruikbaar water flessen zijn milieuvriendelijk

We willen allemaal milieuvriendelijker zijn, dus het is belangrijk om te onthouden dat niet alle herbruikbare flessen gelijk zijn. Hoewel een herbruikbare plastic fles de wegwerpflesjes vervangt die u normaal gesproken zou gebruiken, is er nog steeds olie nodig om het te maken. Bovendien vormen herbruikbare plastic flessen nog steeds veel van dezelfde gezondheidsproblemen als plastic wegwerpflessen. Ze kunnen nog steeds ongezonde gifstoffen afgeven, vooral als je een warme drank in een herbruikbare plastic fles doet. 

Lees ook: Gepersonaliseerd herbruikbaar Water Waterflessen

Om deze reden is het best herbruikbaar water flessen vervang plastic door roestvrij staal​ Roestvrij staal van voedingskwaliteit is niet giftig, super duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, zodat u geen nare luchtjes in uw herbruikbare water fles. Een roestvrij staal water fles is ook een geschikte container voor warme dranken, dus je water fles kan verdubbelen als uw koffiemok, en u kunt stoppen met het kopen van wegwerpkoffiemokken! 

Met een FLASKE herbruikbare thermoskan, kunt u uw koffie of thee tot 12 uur warm houden en uw water ice-koud tot 24 uur. En met uw favoriet milieuvriendelijk roestvrij staal water waterfles verstopt in je tas, ben je een stap dichter bij een levensstijl zonder afval

Wacht niet om duurzamer te zijn. Koop je herbruikbare water fles ASAP!