Lader
Je bestelling

Je hebt niets in je winkelmand.


Beste unieke gepersonaliseerde relatiegeschenken voor nieuwe werknemers


Als u nieuwe medewerkers wilt aantrekken en behouden, is het essentieel dat ze zich op hun eerste dag welkom voelen. Een persoonlijk geschenk is een van de beste manieren om nieuwe medewerkers kennis te laten maken met uw merk en uw bedrijfsethos. 

We voelen ons allemaal graag gewaardeerd. Nieuwe medewerkers zijn niet anders, en wanneer uw medewerkers het gevoel hebben dat hun aanwezigheid wordt gewaardeerd, leidt dat tot meer werkplezier en een betere werkoutput. Dus als je een positieve relatie wilt opbouwen met al je nieuwe medewerkers, dan is het geven van een kwalitatief relatiegeschenk een slimme plek om te beginnen.

Er zijn veel geschenken voor werknemerswaardering om uit te kiezen, maar het is belangrijk om de juiste welkomstgeschenken voor nieuwe werknemers te kiezen. Uw geschenk zou moeten zeggen 'welkom bij het team; dit is wie wij zijn; dit zijn onze waarden; we hopen dat je bij ons gedijt '. Bezoek onze Flaske collectie voor controle juiste welkomstgeschenken voor nieuwe medewerkers

Hier zijn vier gepersonaliseerde cadeau-ideeën voor werknemers om u op weg te helpen.

4 gepersonaliseerde welkomstgeschenken voor nieuwe werknemers

De beste welkomstgeschenken voor nieuwe medewerkers zijn de geschenken die nuttig, tijdloos en duurzaam zijn en die uw bedrijfsethos weerspiegelen. Uw medewerkers moeten hun geschenk het hele jaar door kunnen gebruiken, zowel binnen als buitenice of in hun vrije tijd. Met deze waarden in gedachten, raden we de volgende cadeau-ideeën voor werknemers aan. 

Geïsoleerd Herbruikbaar Water Fles

Wat is het?

Een multifunctioneel gepersonaliseerde water waterfles gemaakt van food-grade roestvrij staal. Deze fles is lekvrij, BPA-vrij en houdt warme dranken urenlang warm en koude dranken koud.

Waarom is het een geweldig cadeau voor werknemers? 

Het is een stijlvol en handig geschenk dat uw medewerkers zal helpen blijf gehydrateerd terwijl het plasticvrij wordt gepromootice oefenenices. Hier kunnen uw medewerkers gebruik van maken water fles op het werk, onderweg, in de sportschool of op vakantie, waardoor het meer is dan alleen een symbolisch geschenk. 

Is het aanpasbaar?

Ja, de FLASKE-fles is verkrijgbaar in vier maten en een enorm scala aan kleuren. U kunt het ontwerp kiezen dat het beste bij uw bedrijf past, of nietice atmosfeer. U kunt ook overwegen om de bidons te personaliseren met sportdeksels voor snelle dranken of karabijnhaken voor de sportieve leden van uw team.

 

herbruikbare Water Water

 

Lees ook: Waarom u herbruikbaar zou moeten overwegen water flessen als milieuvriendelijke relatiegeschenken


Geïsoleerde koffiemok

Wat is het?

Een koffiemok van 350 ml gemaakt van food-grade roestvrij staal. De FLASKE koffiemok is BPA-vrij, lekvrij en geschikt voor warme en koude dranken.

Waarom is het een geweldig cadeau voor werknemers? 

Niemand drinkt graag uit piepschuim bekers, maar gewone koffiemokken isoleren niet. Met een geïsoleerde koffiemok met bedrijfslogo kunnen werknemers genieten van de warme of koude drank van hun keuzeice op de juiste temperatuur. Bovendien beschermt het lekvrije deksel afice apparatuur tegen morsen. Een geïsoleerd reis koffiemok is niet alleen voor afice werknemers echter; het is ook een praktisch cadeau voor mensen die buiten de deur werkenice, zoals handarbeiders, landmeters, huis-aan-huisverkoop of chauffeurs.

Is het aanpasbaar?

Ja, de FLASKE koffiemok is verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kunt uw bedrijfsbranding toevoegen aan elke bulkbestelling. Voor individuele aankopen kunt u ervoor kiezen om een ​​FLASKE koffiemok te graveren met de naam van uw medewerkers.

Lees ook: 8 redenen om gepersonaliseerde geïsoleerde koffiemokken te geven voor Kerstmis

 

koffie mokken

 

 

Reis Tumbler

Wat is het?

Een geïsoleerde beker van 500 ml gemaakt van food-grade roestvrij staal. De FLASKE Travel Tumbler heeft een brede opening en een deksel dat geschikt is voor rietjes.

Waarom is het een geweldig cadeau voor werknemers? 

Bekers zijn een van de meest trendy soorten afhaalcontainers. Uw medewerkers kunnen bijna elk type drank in deze conische beker doen en nippen aan een herbruikbaar rietje. Het is fantastisch voor iced dranken in de zomer of warme dranken in de winter. 

Is het aanpasbaar?

Ja, de FLASKE reisbeker is verkrijgbaar in een selectie van heldere en stijlvolle kleuren. Bedrijfsbranding kan worden toegevoegd aan bulkbestellingen, of u kunt de namen van werknemers op elke beker laten graveren als u afzonderlijke items bestelt. 

Lees ook: FLASKE Tumbler: de beste roestvrijstalen beker

 

tumbler bekers

 

Geïsoleerde voedselpot

Wat is het?

Een geïsoleerde voedselkolf van 400 ml die warme etenswaren tot 6 uur warm houdt en koude etenswaren tot 10 uur koud. FLASKE geïsoleerde voedselcontainers zijn lekvrij, BPA-vrij en gemaakt van food-grade roestvrij staal.

Waarom is het een geweldig cadeau voor werknemers? 

Wie eet zijn eten niet graag op de juiste temperatuur? Met een geïsoleerde eetpot kunnen uw medewerkers minder smaakloos afhalen sandwelke en ongezonde snacks. In plaats daarvan kunnen ze thuis een gezonde lunch bereiden en er meteen van genietenice​ Net als een geïsoleerde koffiemok is dit ook een uitstekend cadeau voor mensen die niet in de vrije natuur werkenice.

Is het aanpasbaar?

Ja, u kunt kiezen uit een zwarte of witte voedselpot en uw bedrijfslogo laten afdrukken op elke bulkbestelling van FLASKE-voedselpotten. Als alternatief kunnen kleine bedrijven er de voorkeur aan geven om individuele items te bestellen en elke voedselpot te personaliseren met de naam van een werknemer. 

Lees ook: 5 etenswaren voor in een thermische lunchdoos

 

Voedselcontainers


Maak een goede indruk bij uw nieuwe medewerkers en u zult op lange termijn zeker beloond worden. Voor meer informatie over de welkomstgeschenken van FLASKE voor nieuwe medewerkers kunt u terecht op onze onboarding pagina voor nieuwe medewerkers.