Lader
Je bestelling

Je hebt niets in je winkelmand.


5 redenen om duurzame relatiegeschenken voor het nieuwe jaar te geven


Duurzame relatiegeschenken kunnen uw nieuwe medewerkers helpen zich aan te passen aan green office beleid of moedig uw klanten aan om minder verkwistend te leven. Duurzame relatiegeschenken voor het nieuwe jaar kunnen uw bedrijfswaarden versterken en u helpen gunst te winnen bij potentiële klanten en toekomstige zakenpartners. 

Er zijn talloze redenen waarom uw bedrijf green off zou moeten invoerenice beleid en marketingpraktijkicewaaronder het geven van milieuvriendelijke relatiegeschenken. Hier zijn de vijf belangrijkste redenen waarom u dit jaar duurzame relatiegeschenken voor het nieuwe jaar zou moeten geven. 

Lees ook: 6 tips om er klaar voor te zijnice eco-vriendelijk.

Duurzame relatiegeschenken voor het nieuwe jaar versterken uw bedrijfswaarden ... 

Duurzame relatiegeschenken voor het nieuwe jaar geven een sterke boodschap af over wat uw bedrijf waardeert. U zou uw duurzaamheidsverklaring al op uw bedrijfswebsite moeten hebben gedefinieerd, maar we weten allemaal dat daden luider spreken dan woorden. Door hoogwaardige milieuvriendelijke nieuwjaarscadeaus te selecteren in plaats van wegwerpartikelen, toont u aan dat uw bedrijf bereid is om waar mogelijk voor duurzame opties te kiezen.

Ideeën voor relatiegeschenken voor werknemers 

… En versterkt uw merkimago

Gezien het belang van duurzame praktijkiceZowel op de werkplek als in het dagelijks leven moeten bedrijven hun verantwoordelijkheid voor het milieu serieus nemen. Het geven van relatiegeschenken voor het nieuwe jaar die zijn gemaakt van hernieuwbare bronnen, gerecyclede, composteerbare of recyclebare materialen, of geschenken die consumenten helpen om duurzamer te leven, is een gegarandeerde manier om uw merkimago een boost te geven.

Herbruikbare Waterfles

Wil je bekend staan ​​als een bedrijf dat duurzame praktijk ondersteuntices en haar klanten en contacten helpt om duurzamer te leven? Of wilt u het bedrijf zijn dat wordt herinnerd voor nieuwe pennen? Een herbruikbaar van hoge kwaliteit water fles zegt, laten we plastic flessen voor eenmalig gebruik voorgoed weggooien en onze planeet opruimen!

Lees ook: Waarom u moet stoppen met het hergebruiken van plastic voor eenmalig gebruik water flessen.

Het verbetert de medewerkerstevredenheid

Medewerkers hechten meer dan ooit veel waarde aan het werken bij een milieubewust en maatschappelijk verantwoord bedrijf. Een gepersonaliseerd relatiegeschenk kan ervoor zorgen dat uw medewerker zich een gewaardeerd lid van het team voelt. Maar een duurzaam nieuwjaarscadeau bevestigt dat uw bedrijf de waarden vertegenwoordigt waarnaar ze op zoek zijn.

Bovendien kunt u de green uitschakelenice normen door duurzame nieuwjaarsgeschenken te geven aan nieuwe medewerkers.

Lees ook: 4 unieke gepersonaliseerde relatiegeschenken voor nieuwe medewerkers.

Het is gedenkwaardig

Als u bedrijfswinsten gaat investeren in nieuwjaarsgeschenken voor klanten, werknemers, leveranciers of klanten, zorg er dan voor dat het een geschenk is dat ze zich na de 2nd van januari. Duurzame geschenken onderscheiden zich meestal van gewone geschenken omdat ze uniek zijn. 

Het personaliseren van uw nieuwjaarsgeschenken met bedrijfslogo is eenice aanraken, maar je cadeau moet ook nuttig zijn. Wanneer u kiest voor een praktisch milieuvriendelijk relatiegeschenk, zoals een geïsoleerd herbruikbaar water waterfles of een trendy reismok, uw ontvanger zal uw merk elke keer dat ze het gebruiken onthouden.

Lees ook: Overweeg gebrandmerkt water flessen als relatiegeschenken voor kerst dit jaar.

Water Fles

Duurzame relatiegeschenken voor het nieuwe jaar zijn een verstandige investering 

Geschenken van hoge kwaliteit die op verantwoorde wijze worden ingekocht en duurzaam worden geproduceerd, zullen inderdaad meer kosten dan alternatieven van lage kwaliteit. Veel bedrijven zullen terughoudend zijn om hun uitgaven aan relatiegeschenken te verhogen, met name kleine bedrijven met beperkte budgetten. Maar duurzaam schenken loont. 

Op de lange termijn kunnen duurzame relatiegeschenken uw bedrijf helpen de merkbeleving, klantloyaliteit en medewerkerstevredenheid te verbeteren en mogelijk overheidsfinanciering opleveren via milieu-initiatieven. En als u uw bedrijfsimago toevoegt aan een duurzaam en nuttig relatiegeschenk, een geschenk dat uw ontvangers elke dag onderweg kunnen gebruiken, profiteert u van jarenlange gratis advertenties. 

Lees ook: 5 manieren om uw merk te promoten met maatwerk water flessen.


Begin het nieuwe jaar goed met unieke en duurzame relatiegeschenken voor het nieuwe jaar waarmee uw bedrijf in de voorste gelederen van uw klanten, leveranciers en zakenpartners komt te staan. Voor de perfecte aanpasbare cadeau-ideeën voor het nieuwe jaar, ga naar de FLASKE Collectie or Klik hier voor meer informatie over ons herbruikbare bedrijfsmerk water flessen.