Lader
Je bestelling

Je hebt niets in je winkelmand.


6 tips om er klaar voor te zijnice Eco-Friendly


Wil je er vandoor gaanice duurzamer? Of je nu een groot bedrijf bent met meerdere uitbetalingenices of een door een familie gerunde start-up, zijn er verschillende manieren waarop u uw werkruimte groener kunt maken. Hier zijn zes tips om uw ecologische voetafdruk te verkleinen en een milieuvriendelijke afzet te creërenice ruimte.

Elimineer kunststoffen voor eenmalig gebruik en verminder afval

Een afvalvrij bedrijfsbeleid zou een uitdaging zijn om te implementeren, maar bedrijven kunnen beginnen met het elimineren van de meest voorkomende plastic voor eenmalig gebruik. Bijvoorbeeld supply water bijvulstations en glazen om de behoefte aan flessen te verminderen water of geef medewerkers een herbruikbare water waterfles voor gebruik op het werk en 's ochtends en' s avonds pendelen.

Als het office heeft een gedeelde keuken, vervang wegwerpbestek, borden, mokken en papieren handdoeken door herbruikbaar eetgerei en wasbare handdoeken. Verander de uitice afdrukken standaard om dubbelzijdig af te drukken, alleen af ​​te drukken als dat nodig is en papierloos te worden indien mogelijk.

Inclusief herbruikbaar water flessen in welkomstpakketten voor nieuwe medewerkers

herbruikbare waterflessen

Maak nieuwe medewerkers vertrouwd met milieuvriendelijk uitice beleid door een waterfles met jouw bedrijfslogo als onderdeel van het onboardingprogramma voor medewerkers. Een topkwaliteit roestvrij staal water waterfles die gifvrij, recyclebaar en duurzaam is, is een nuttig geschenk dat nieuwe werknemers laat kennismaken met het concept van afvalvrij afval.ice. 

U kunt ook milieuvriendelijk uitpakkenice benodigdheden gemaakt van gerecyclede, recyclebare of composteerbare materialen in een welkomstpakket voor nieuwe medewerkers.

Lees ook: De leukste duurzame welkomstgeschenken voor nieuwe medewerkers

Maak milieuvriendelijk afice uitdagingen

Maak duurzaam zijn leuk door een competitief element te introduceren. Overweeg het introduceren van maandelijkse uitdagingen, zoals een uitdaging van de fiets naar het werk, een uitdaging zonder plastic flessen of een uitdaging voor een vleesvrije maand, om uw werknemers aan te moedigen voor groen te kiezen. Je kunt degenen die de uitdaging voltooien, belonen met milieuvriendelijke relatiegeschenken of vouchers voor duurzame winkels of services.

Verminder het energieverbruik

Minimaliseer het energieverbruik in de uitschakelingice door uit te schakelenice elektronica uit het stopcontact te halen in plaats van ze op stand-by te laten staan. Dit omvat de uitice koffiezetapparaat en water cooler en computer devices en bureaulampen. Vervang uitice verlichting met energiezuinige lampen en overweeg anders te plaatsenice meubels of werkuren verzetten om te profiteren van daglicht.
Een andere mogelijkheid, die je via een maandelijkse green challenge kunt introduceren, is medewerkers aanmoedigen om hun lunch mee te nemen naar het werk in een thermisch geïsoleerde voedselpot​ Dit vermindert de behoefte aan microwaves en koelkasten in het uitice keuken en snijafval van afhaalmaaltijden.

Bevorder groen woon-werkverkeer of laat werknemers thuis werken

Buiten stadscentra, waar het openbaar vervoer vaak tijdrovend, onpraktisch of duur is, reizen veel werknemers met een eigen auto naar het werk. Dit is een belangrijke oorzaak van luchtverontreiniging en C02-uitstoot, maar kan worden voorkomen door werknemers naar het werk te laten fietsen of lopen. Zorg voor een veilige plek waar medewerkers hun fiets kunnen stallen tijdens werkuren en voorzie waar mogelijk flexibele werktijden zodat fietsers spitsuren kunnen vermijden.

Wie verder weg woont, kan carpoolen met anderenice medewerkers. Een aanmeldingslijst voor carpoolen kan worden weergegeven op een notice bord of ergens waar alle medewerkers het zullen zien. Als alternatief kunnen bedrijven met veel werknemers een privébedrijfsbus leveren voor gebieden waar het grootste deel van de werknemers woont. U kunt ook de reisvoetafdruk van uw medewerkers verkleinen door vergaderingen tussen regionale afzenders toe te staanices uit te voeren met behulp van videochatsoftware.
Als de locatie van uw office of werktijden maken het voor uw werknemers moeilijk om met het openbaar vervoer of een ander groen middel naar het werk te reizen. Overweeg om ze de hele week of enkele dagen van de week thuis te laten werken.

Neem een ​​duurzaamheidsmanager of een duurzaamheidsteam in dienst

Als je serieus bent over het adopteren van groenice beleid, een duurzaamheidsmanager of een duurzaamheidsteam, afhankelijk van de grootte van het bedrijf, kunnen helpen bij het faciliteren van de verandering.

Deze persoon of dit team zal de druk van het huidige managementteam wegnemen, waardoor ze zich kunnen concentreren op hun sleutelrollen. Ondertussen kan een duurzaamheidsmanager groene initiatieven organiseren en promoten, een off implementerenice recyclingprogramma, neem contact op met milieuorganisaties waarmee het bedrijf zou kunnen samenwerken en selecteer de milieuvriendelijke relatiegeschenken die het merk onder de aandacht brengen.

Lees ook: Waarom u herbruikbaar zou moeten overwegen water flessen als milieuvriendelijk

relatiegeschenken

Creëer een milieuvriendelijke afice is niet zo eenvoudig als het wisselen van piepschuim bekers herbruikbare koffiemokken​ Als dat zo was, zou elk bedrijf inmiddels COXNUMX-neutraal zijn. Voor je green office Om succesvol te zijn, moeten alle medewerkers meedenken met de veranderingen. Een duurzaamheidsmanager of -team kan ervoor zorgen dat werknemers via formele presentaties of informele gesprekken worden geïnformeerd over het belang van milieuvriendelijkice beleid en lokale milieukwesties.

Lees ook: Wat is maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Ben je bereid om er vandoor te gaan?ice milieuvriendelijker? Begin met deze zes tips voor een milieuvriendelijke kortingice.