Lader
Je bestelling

Je hebt niets in je winkelmand.


De beste duurzame welkomstgeschenken voor nieuwe werknemers


Herinner je je je eerste dag in een nieuw bedrijf? Ik verwacht dat je dat doet. De opwinding van het betreden van een nieuw carrièrepad, de verwachting van waar dat pad je naartoe kan leiden en het ongemak van het betreden van onbekend terrein.

Dat is hoeveel nieuwe medewerkers zich voelen als ze aan een nieuwe baan beginnen en daarom is het essentieel om op de eerste dag een goede indruk te maken. Welkomstgeschenken zijn een essentieel hulpmiddel om nieuwe medewerkers in uw bestaande team te integreren. Het verwelkomen van nieuwe werknemers met relatiegeschenken van hoge kwaliteit en met het bedrijfslogo stimuleert de loyaliteit van het bedrijf, zorgt ervoor dat ze zich thuis voelen in hun nieuwe vakantie.ice space, en laat zien dat uw bedrijf bereid is te investeren in hun toekomst.

Lees ook: Gemerkt metaal Water Flessen zullen het merkimago versterken

Waarom zou je nieuwe medewerkers duurzame relatiegeschenken geven? Het product dat u uw werknemers geeft, moet de waarden van uw bedrijf vertegenwoordigen. Als uw bedrijf prioriteit geeft aan milieu- en sociale verantwoordelijkheid, dan moeten de welkomstgeschenken van uw medewerkers milieuvriendelijk zijn. Dit helpt om de norm te stellen die u van uw medewerkers verwacht.

Wat maakt een relatiegeschenk duurzaam? Duurzame relatiegeschenken vallen onder een grote paraplu. Ze omvatten uitice briefpapier gemaakt van hernieuwbare, biologisch afbreekbare, recyclebare of gerecyclede materialen, evenals geschenken die zijn gekocht bij milieubewuste leveranciers. Duurzame relatiegeschenken kunnen ook herbruikbare items zijn die uw medewerkers helpen afval te minimaliseren en duurzamer te leven in hun dagelijks leven.

Lees ook: Duurzame relatiegeschenken

In dit artikel heb ik de beste welkomstgeschenken voor werknemers op de shortlist gezet die uw nieuwe werknemers zullen inspireren om in de toekomst duurzaam gedrag aan te nemen.ice en onderweg.

Duurzame geschenken voor nieuwe werknemers

RVS Water Waterflessen

Gepersonaliseerd herbruikbaar Water Flessen voor werknemers

In dit milieubewuste tijdperk zou elk bedrijf moeten overwegen om te geven herbruikbare waterflessen als relatiegeschenken. Maar niet herbruikbaar water fles. De beste soorten herbruikbaar water De fles is thermisch geïsoleerd en gemaakt van 18/8 food-grade roestvrij staal, veilig om uit te drinken en 100% recyclebaar.

Vergeet niet om een water koeler in je afice zodat al uw medewerkers hun merkflessen kunnen hervullen.

Lees ook: Waarom gepersonaliseerd Water Flessen zijn geweldige geschenken?

Herbruikbare koffiemokken

Gepersonaliseerde herbruikbare koffiemokken voor op reis voor werknemers

Waarom zouden uw medewerkers alleen op vaste tijden van de dag genieten van thee en koffie? Met een geïsoleerde koffiemok, kunnen ze hun favoriete drankje op de juiste temperatuur drinken terwijl ze hun belangrijkste taken uitvoeren. Een hoogwaardige reismok met een lekvrij deksel beschermtice apparatuur tegen morsen. Uw nieuwe medewerkers kunnen ook 's ochtends en' s avonds pendelen met hun eigen koffiemokken en zo het gebruik van wegwerpkoffiemokken verminderen.

Lees ook: Gepersonaliseerde geïsoleerde koffiemokken voor KerstmisStijlvolle bekers

Gepersonaliseerde herbruikbare koffiemokken voor op reis voor werknemers

Met een conisch ontwerp, een sleuf voor een herbruikbaar rietje en een opening die breed genoeg is voor groot ice kubussen, een reisbeker met merknaam is ideaal voor iced zomerse drankjes, fruitige smoothies en gezonde shakes. Maar een dubbelwandige roestvrijstalen beker houdt ook dranken warm in de winter. Het is de meest stijlvolle drankcontainer voor uw nieuwe medewerkers.

 

Thermisch geïsoleerde voedselpotten

Gepersonaliseerde herbruikbare voedselpost voor werknemers
Als je gezond eten wilt stimuleren en voedselverspilling wilt verminderen, geef je nieuwe medewerkers dan de mogelijkheid om hun lunch thuis te bereiden en mee te nemen naar het werk. EEN thermisch geïsoleerde voedselpot zullen hun warme en koude etenswaren urenlang vers houden en de vraag naar afhaalmaaltijden verminderenice koelkasten.


Cadeausets voor onderweg


Als het onboardingprogramma van uw werknemer een groter budget heeft of als u een hogergeplaatst lid in het team verwelkomt, wilt u misschien een genereuzer welkomstpakket overwegen. U kunt ervoor kiezen om alle of een combinatie van de bovenstaande items op te nemen, afhankelijk van uw bedrijfsbudget of het bedrijfsniveau van de werknemer.


Personaliseer uw bedrijfsgiften voor werknemers


Wat u ook kiest om uw nieuwe werknemers te geven, het moet worden gebrand met uw bedrijfsnaam en logo. Uw merkgeschenk geeft ze het gevoel dat ze deel uitmaken van het team, maar als bonus helpt het om reclame te maken voor uw merknaam wanneer ze deze buiten hetice.
Lees ook: Promoot uw merk met maatwerk Water Waterflessen

Het zou ook helpen om uw relatiegeschenken te personaliseren, zodat ze het karakter van uw merk weerspiegelen of juist opvallenice cultuur. Doet je afice een strikte dresscode hebben? Een strakke roze of zwarte beker zou een gepast geschenk kunnen zijn. Is uw team artistieker? Misschien een felgekleurde fles zou het afkaatsenice atmosfeer. Als u gezondheid en fitness bevordert? Misschien moet u een herbruikbaar merk cadeau doen water fles met een speciaal ontworpen sportdeksel.


Doe het goed op de eerste dag


Of je nu een groot bedrijf bent dat je 5000ste werknemer verwelkomt of een kleine start-up die je 5de verwelkomt, het maken van een positieve eerste indruk zal er in grote mate toe bijdragen dat je nieuwe medewerker zich thuis voelt. Zorg ervoor dat het deel uitmaakt van het onboarding-programma van uw werknemer.

Lees ook: Gepersonaliseerd herbruikbaar Water Waterflessen

Herbruikbare voedsel- en drankverpakkingen zijn niet alleen uitstekende welkomstgeschenken voor werknemers in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Iedereen moet eten en drinken, en iedereen houdt van warme dranken om warm te blijven en koude dranken om koud te blijven. Daarom thermisch geïsoleerd water flessen, reisbekers, herbruikbare koffiemokkenen lekvrije voedselpotten zijn de leukste welkomstgeschenken voor nieuwe medewerkers!

Check out de FLASKE Collectie als vraag vandaag nog een gratis staal aan!