Lader
Je bestelling

Je hebt niets in je winkelmand.


Gemerkt metaal Water Flessen zullen het merkimago versterken: hier is waarom


Als je op zoek bent naar een duurzaam relatiegeschenk, zoek dan niet verder dan merkmetaal water flessen.

Handig, duurzaam en milieuvriendelijk, een metaal water fles, bedrukt met uw bedrijfslogo, is een geschenk waar uw klanten, medewerkers en zakenrelaties u erg dankbaar voor zullen zijn.

Waarom hebben we nodig water flessen om het merkimago te versterken?

Herbruikbare water flessen zijn geen wegwerpgeschenk; ze zijn een alledaags item dat iedereen nodig heeft. Een stijlvol metaal van hoge kwaliteit water fles zal de ontvanger jarenlang ten goede komen, niet slechts minuten. En als die fles wordt bedrukt met uw bedrijfslogo, profiteert u op uw beurt van jarenlang gratis reclame. Herbruikbaar uitdelen water flessen op beurzen of promotie-evenementen is ook een uitstekende manier om uw merknaam te verspreiden.

Lees ook: Welkomstgeschenken voor nieuwe werknemers

Wat is het beste type water fles te geven?

Roestvrijstalen flessen zijn beter dan plastic om verschillende redenen. Het belangrijkste is dat roestvrijstalen flessen veiliger zijn om uit te drinken dan plastic flessen. Ze helpen ook om de omgeving schoon te houden. Metaal water flessen gemaakt van food-grade roestvrij staal zijn het beste type water flessen voor uw gezondheid en het milieu, omdat ze geen schadelijke chemicaliën in het drinken uitlogen water en omdat ze 100% recyclebaar zijn. Als je een roestvrij staal water waterfles, u investeert in de gezondheid van uw klanten, medewerkers en partners. En als je een duurzaam relatiegeschenk, zoals milieuvriendelijk FLASKE flesonderschrijft u publiekelijk verantwoordelijkheid voor het milieu en moedigt u loyaliteit van milieubewuste consumenten aan.

Lees ook: Promoot uw merk met maatwerk Water Waterflessen

*Lees meer over hoe milieu en programma's voor maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn goed voor uw bedrijf

Kies een trendy design en deel je uit thermoskan van roestvrij staal met merknaam water waterfles op beurzen en promotie-evenementen, of geef ze cadeau aan uw werknemers en zakenpartners. Met een lekvrij, thermisch geïsoleerd metaal water fles die is ontworpen om zowel warme als koude dranken vast te houden, je bent klaarice werknemers kunnen wegwerpflessen en wegwerpflessen opgeven koffiemok voor goed! 

FLASKE's aanpasbare metaal water flessen zijn perfect gepersonaliseerde relatiegeschenken om uw merkimago een boost te geven.