Lader
Je bestelling

Je hebt niets in je winkelmand.


Weet u niet zeker of u een herbruikbare koffiemok voor op reis moet kopen? Hier zijn de feiten


Espresso, cappuccino, americano met een extra shot of een grote soja latte. Wat je ook graag drinkt, drink het van een herbruikbare koffiemok voor op reis

Er is niets mis mee om onderweg te genieten van uw favoriete warme of koude dranken. Maar de milieu-price van deze wegwerpkoffiekopcultuur is veel te hoog. 

Veel wegwerpkoffiemokken zijn gemaakt van piepschuim, een soort plastic dat nooit helemaal kapot gaat. In plaats daarvan blijft het voor jousandjaren die de aarde vervuilen met giftige chemicaliën en het leven in de zee aantasten. Papieren bekers voor eenmalig gebruik veroorzaken ook vervuiling omdat ze een plastic voering hebben. Dat is wat voorkomt dat een papieren mok uit elkaar valt en koffie op je schoenen lekt. Biologisch afbreekbare koffiemokken zijn een verbetering ten opzichte van piepschuim en plastic beklede wegwerpkoffiemokken, maar ze vereisen nog steeds specifieke voorwaarden (dwz een industriële faciliteit) om volledig biologisch af te breken. 

Afvalbeheer- en recyclingsystemen kunnen de dagelijkse stroom wegwerpkoffiemokken gewoon niet bijhouden, dus het merendeel komt erin terecht oceans, rivieren en andere watermanieren. 

Koffiedrinkers zijn niet de enige mensen die verantwoordelijk zijn voor vervuiling van wegwerpkoffiemokken. Hetzelfde probleem is van toepassing op elke warme of koude drank die in een wegwerpbeker wordt geleverd. Dat is inclusief hete thee, iced thee, milkshakes, vers gemengd vruchtensapices, en warme chocolademelk in de winter.  

Lees ook: 7 redenen om een ​​herbruikbare koffiemok te kopen

Dus, moeten we de 'to-go'-koffiecultuur verlaten? Of is er een duurzaam alternatief voor een wegwerpkoffiemok?

Ja dat is er. 

Met een milieuvriendelijke geïsoleerde koffiemok gemaakt van hoogwaardig en voedselveilig roestvrij staal. Eentje die stevig genoeg is om jarenlang te gebruiken, veilig is om uit te drinken en stijlvol genoeg voor elke gelegenheid. Zoals de 350 ml FLASKE koffiemok

Laten we wegwerpkoffiemokken voorgoed achterwege laten. Hier zijn meer redenen waarom u zou moeten koop een herbruikbare koffiemok op dit moment.

Veilig om uit te drinken

Afgezien van milieukwesties, zijn er verschillende gezondheidsproblemen in verband met plastic voedsel- en drankverpakkingen. De eerste is dat veel kunststoffen bisfenol A (BPA) bevatten, een stof die in verband is gebracht met hormonale onbalans, gedragsproblemen bij kinderen, kanker en hartproblemen. Met een geïsoleerde koffiemok van food-grade roestvrij staal kunt u van uw koffie genieten zonder uw gezondheid in gevaar te brengen. 

Koffiemokken voor op reis houden dranken warm of koud

Dubbelwandige roestvrijstalen koffiemokken zijn nog beter in het isoleren dan glazen drankverpakkingen. Een FLASKE koffiemok houdt je drankjes tot 12 uur warm en tot 24 uur koud. Ideaal voor lange woon-werkverkeer, reizen of naschoolse activiteiten. 

U kunt het in uw tas stoppen

Drink je je koffie liever aan het einde van de dag?ice, in plaats van op het woon-werkverkeer? Met een prei-vrij deksel en dubbelwandige constructie die uw drankje van binnen isoleert maar aan de buitenkant op kamertemperatuur blijft, kunt u uw koffiemok voor op reis met een gerust hart in uw tas bewaren. Geen natte plekken en geen condensatie!

Lees ook: Verschil tussen een reismok en een beker

Koffiemokken voor op reis zijn gemakkelijk schoon te maken 

Met een scheutje gewoon afwasmiddel en warm water, ziet een roestvrijstalen koffiemok er in minder dan een minuut als nieuw uit. Voor een grondige reiniging, voeg azijn of zuiveringszout toe, vul tot de bovenkant met heet water, en laat het intrekkennight. 

Bamboeborstel

Neem ergens overal

In tegenstelling tot bekers van piepschuim, zijn de beste koffiemokken ontworpen om keer op keer te gebruiken. Vergeet niet om hem regelmatig schoon te maken en een roestvrijstalen koffiemok gaat je hele leven mee.

Past in de bekerhouder van uw auto

Herbruikbare koffiemok voor op reis

Perfect voor auto-pendelaars, roadtrips en af ​​en toe lange ritten, de FLASKE-koffiemok is ontworpen om in bekerhouders van standaardafmetingen te passen. 

Het is duurzaam

Gebruik een koffiemok voor op reis in uw dagelijks leven en u voorkomt dat honderden koffiemokken voor eenmalig gebruik de planeet vervuilen. Alle geïsoleerde voedsel- en drankverpakkingen van FLASKE zijn gemaakt van food-grade roestvrij staal dat jaren meegaat. Ze zijn recyclebaar en zullen, als ze op de vuilnisbelt terechtkomen, geen giftige chemicaliën uitlogen. FLASKE-producten komen zelfs in een 100% recyclebare verpakking, en elke aankoop helpt steun de Plastic Soup Foundation

Koffiemokken voor op reis zijn trendy

Trendy herbruikbare koffiemok voor op reis

Duurzamer leven is niet alleen nodig, maar ook trendy! Een roestvrijstalen koffiemok in uw favoriete kleur past perfectlimen je outfit veel beter dan een wegwerpbeker. FLASKE's koffiemokken voor op reis, verkrijgbaar in een selectie van gedurfde kleuren, zijn geschikt voor op de werkplek, voor uw dagelijkse woon-werkverkeer, voor weekendwandelingen of de lunchboxen voor kinderen. 

Wacht niet! Koop een herbruikbare reismok gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal bij de FLASKE online winkel.

Lees ook: De beste roestvrijstalen beker