Meteen naar de inhoud

Overweeg Branded Water Flessen als zakelijke kerstgeschenken dit jaar

Relatiegeschenken met een merk zijn een fantastische manier om waardering te tonen voor uw werknemers, klanten, zakenpartners, leveranciers en aandeelhouders. Is er een betere tijd van het jaar om uw waardering te tonen dan de kersttijd?

Het is bewezen dat het geven van relatiegeschenken de relaties tussen werknemer en werkgever, consument en merk en tussen bedrijven versterkt. Geef het bedrijf een merknaam water flessen als relatiegeschenk voor kerst en uw merk zal vanaf de kersttijd tot het nieuwe jaar in de voorste gelederen van de ontvanger staan. 

Lees ook: 5 manieren om uw merk te promoten met maatwerk water flessen

Waarom u een merk zou moeten overwegen water flessen voor zakelijke kerstgeschenken dit jaar

Een relatiegeschenk geven is eenvoudig, maar het kiezen van het beste relatiegeschenk voor uw relatiegeschenk is even nadenken. Als u niet overtuigd bent van de voordelen van branded geven water flessen als kerstgeschenken voor bedrijven, hier vier punten die u van gedachten zouden moeten doen veranderen.

Water Fles

Nuttig

Bovenal moeten de perfecte relatiegeschenken nuttig zijn. Een handig kerstcadeau voor bedrijven wordt keer op keer gebruikt, niet alleen tijdens de feestdagen, maar het hele jaar door. Het zal dus dienen als een regelmatige herinnering aan uw merk. 

A herbruikbare water waterfles is niet voor decoratie, noch is het een wegwerpartikel. Het is een handig item dat uw klanten, medewerkers en zakenrelaties elke dag kunnen gebruiken. Daarom gebrandmerkt water flessen zijn fantastisch corporate kerstcadeaus voor mannen en vrouwen. 

Langdurig

Als u wilt dat uw merk maanden of jaren in de gedachten van de ontvangers blijft in plaats van dagen, dan is het ook essentieel dat uw zakelijke kerstgeschenken zowel duurzaam als tijdloos zijn. Indien correct verzorgd, een herbruikbaar water fles gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal is sterk genoeg om een ​​leven lang mee te gaan. 

Vijf, tien, twintig of zelfs vijftig jaar later profiteert uw merk nog steeds van gratis advertenties. Plus, een geïsoleerd water Een fles die warme dranken warm houdt en koude dranken koud is iets waar iedereen in alle vier de seizoenen van kan profiteren. 

Lees ook: Geïsoleerd herbruikbaar water flessen: houd uw dranken warm of koud

Uniek en aanpasbaar

Toegegeven, pennen, notitieboekjes en muismatten zijn ook handige kerstcadeaus, maar als je wilt dat je merk zich onderscheidt van de rest, dan moet je iets uniekers geven. EEN roestvrij staal water waterfles is uniek omdat het jaren meegaat, het is iets waar iedereen gebruik van kan maken en het is een passend cadeau voor alle soorten bedrijven. 

Herbruikbare Waterfles

Wat maakt een herbruikbaar water nog unieker, is dat het in hoge mate aanpasbaar is. U kunt uw bedrijfslogo en huisstijl toevoegen, kiezen uit een reeks formaten en de kleur selecteren die het beste bij uw bedrijf, klanten of werknemers past. 

Duurzaam

Duurzaamheid is altijd belangrijk geweest, maar tegenwoordig moet uw bedrijf blijk geven van milieubewustzijn. Hoogwaardige roestvrijstalen flessen zijn veilig om uit te drinken, te bewaren water smaakt fris en is gemakkelijk schoon te maken. Het is gemakkelijk in te zien waarom roestvrij staal water flessen zijn beter dan plastic. 

Wanneer je een merk geeft water fles, moedigt u uw ontvangers aan om hun wegwerpgebruik te verminderen water flessen, waardoor plastic afval wordt verminderd en uiteindelijk de productie van plastic wordt verminderd.

Lees ook: 6 tips om er klaar voor te zijnice milieuvriendelijker


Bestellen met merknaam Water Flessen van FLASKE

Hier bij FLASKE bieden we herbruikbaar geïsoleerd water flessen gemaakt van food-grade roestvrij staal dat u kunt personaliseren met uw bedrijfslogo. Onze FLASKE-fles is verkrijgbaar in een enorm scala aan kleuren en vier maten. Plaats gewoon een bestelling voor 30 of meer van hetzelfde product, stuur ons uw merkinformatie en wij leveren uw flessen binnen drie tot vier weken in een recyclebare verpakking.

Dubbelwandig Water Fles 

We kunnen ook uw huisstijl toevoegen aan onze Flaske's collectie van herbruikbare koffiemokken, reisbekers en geïsoleerde voedselpotten. Combineer onze producten voor een luxe kerstcadeau voor bedrijven set of als onderdeel van een onboarding-pakket voor nieuwe medewerkers

Voor meer informatie, bezoek onze pagina met merkflessen van het bedrijf.  

Verspil geen tijd en winst aan wegwerp relatiegeschenken, maar geef uw werknemers, klanten, leveranciers en zakenrelaties iets dat ze echt zullen waarderen. Geef gebrandmerkt water flessen als relatiegeschenken tijdens de feestdagen. 

Stop plastic

Als je een herbruikbare waterfles vult, hoef je geen plastic flesje te kopen. Scheelt afval én geld.

Creëer bewustzijn

Met een duurzaam relatiegeschenk zet je mensen aan het denken. Zo kan het niet langer.

Red de oceanen

Geef je relaties een makkelijke manier om de oceaan te beschermen. Alle beetjes helpen.