Lader
Je bestelling

Je hebt niets in je winkelmand.


Vul je roestvrijstalen beker: 5 fruit doordrenkt Water Recepten


 Drinken water is de beste manier om gehydrateerd te blijven, maar als je juice en frisdrank voelt taai aan, probeer je herbruikbare te vullen water fles met natuurlijk fruit doordrenkt water.

Fruit doordrenkt water is heerlijk verfrissend, van nature zoet en geweldig voor de spijsvertering. Maar natuurlijk fruit doordrenkt water is niet alleen een gezonde vervanging voor kunstmatig gearomatiseerde dranken; het is ook een lekker alternatief voor naturel water​ Als je er moeite mee hebt drink genoeg water, daarna natuurlijk gearomatiseerd water kan helpen. 

Het is gemakkelijk om in uw eigen huis een heleboel verschillende recepten te bereiden. Het enige wat je nodig hebt is wat vers fruit, kruiden, waterEn een herbruikbare water waterfles or geïsoleerde fiets water waterfles​ Ik vul graag mijn roestvrijstalen reisbeker met zelfgemaakte doordrenkt water en neem het overal mee naartoe. Bekers krijgen makkelijk schoon te maken, zodat ik hem elke dag met een andere smaak kan vullen!

Beste fruit en kruiden om te gebruiken

U kunt trekken water met vers fruit, maar sommige geven meer smaak af dan andere. Citrusvruchten, zoals citroen, lime, en sinaasappel, evenals zomerbessen, zijn extra verfrissend. Munt en basilicum bewaren water vers, en hoewel het geen vrucht is, heeft komkommer een zeer lichte smaak. Voor een zoetere smaak voeg ik graag tropisch fruit toe zoals mango en ananas, of grapefruit voor een meer bittere smaak. 

Hoe fruit doordrenkt te maken Water?

 1. Neem je roestvrijstalen beker of herbruikbaar water waterfles - een reisbekerbekers is het beste omdat het is gemakkelijk schoon te maken verwijder de overgebleven stukjes fruit als je ze niet wilt eten. 
 2. Voeg slices van vers fruit in uw beker en giet er vervolgens gekoeld over water. Roer met een lepel of doe de deksel erop en schud om meer smaak vrij te maken. Je kunt de stukjes fruit ook persen met de achterkant van een lepel.
 3. Toevoegen ice en verse kruiden indien gebruikt.
 4. Laat het minstens een uur zitten. De smaak wordt sterker naarmate je langer wacht. Als u wilt, kunt u de geïnfundeerde bereiding bereiden water in een glazen pot, laat het in de koelkast staannight, en 's ochtends overbrengen naar uw reisbeker.

Lees ook: Blijf gehydrateerd: vul een herbruikbaar opnieuw in Water Fles

5 Fruit doordrenkt Water Recepten voor uw roestvrijstalen beker

Deze vijf natuurlijke smaakcombinaties houden je deze zomer gehydrateerd (en je smaakpapillen blij)!

Blackberry & Mint doordrenkt Water

Bramen, rijk aan vezels, vitamine C en antioxidanten, zijn al een essentieel ingrediënt voor een gezond dieet. Voor de receptmix: 

 • ½ kopje bramen
 • 2-3 munt leaves
Citrus Mix & Mint doordrenkt Water

Licht, pittig en kleurrijk, een mix van citrusvruchten slices en munt leaves is de perfecte drank om te drinken bij a zomerpicknick​ Voor de receptmix: 

 • Citroen, limeen oranje slices (vul de reisbeker voor de helft)
 • 2-3 munt leaves
Grapefruit & RoseMary Infused Water

Voor een bitterzoete smaak iced thee probeer slices van roze grapefruit met de dennenachtige smaak van roseMaria. Voor de receptmix: 

 • ½ kopje sliced grapefruit
 • 1 takje vers roseMaria 
Aardbei, citroen en munt doordrenkt Water

Een combinatie van zoet en zuur die je helpt gehydrateerd te blijven. Voor de receptmix:

 • ½ kopje aardbeien
 • 2-3 citroenslices
 • 2-3 munt leaves
 • 3-5 komkommer slices (optioneel)
Watermeloen & basilicum doordrenkt Water

Watermeloen is het symbool van de zomer; een picknick zou niet compleet zijn zonder deze van nature zoete vrucht. Voor de receptmix:

 • ½ kopje watermeloen (met of zonder zaden)
 • 2-3 verse basilicum leaves

Lees ook: Weet u niet zeker of u een herbruikbare koffiemok voor op reis moet kopen? Hier zijn de feiten

Waar zijn bekers goed voor? 

Herbruikbare beker zijn niet alleen voor doordrenkt water​ het zijn afvalvrije drankverpakkingen die veelzijdig zijn en veilig om uit te drinken​ Zo, wat drink je nog meer uit een beker? De geïsoleerde FLASKE-beker houdt je drankje warm of koud, zodat je je gepersonaliseerde beker kunt gebruiken voor alles van warme chocolademelk tot zomerse cocktails

Bestel uw FLASKE Beker, en u kunt genieten van deze natuurlijke, doordrenkte vruchten water recepten onderweg!