Meteen naar de inhoud

FLASKE-beker: de beste roestvrijstalen beker

Een duurzame roestvrijstalen beker maakt drinken onderweg nog handiger.

Er zijn veel bekers op de markt, maar zoals herbruikbare koffiemokken beste reisbekers zijn gemaakt van roestvrij staal. Ze zijn sterker, gezonder en zien er beter uit dan plastic bekers. Ze helpen ook om afval te verminderen. Geen wonder dat roestvrijstalen bekers zo populair zijn! 

Maar voordat ik het heb over waar ik op moet letten in de beste reisbeker, laten we eerst beginnen met waarom je überhaupt een roestvrijstalen beker zou moeten kopen.

Acht redenen om een ​​RVS reisbeker te kopen

1. Het is duurzaam

Roestvrij staal is een stevig materiaal dat is gemaakt om lang mee te gaan. Je kunt een roestvrijstalen tuimelaar zonder bang te zijn dat het breekt, en uw drankjes blijven geïsoleerd, zelfs als u krassen op het oppervlak maakt. Als u uw roestvrijstalen reisbeker niet kwijtraakt, hoeft u misschien nooit een tweede te kopen. 

2. Het is BPA-vrij en vrij van chemicaliën

In tegenstelling tot veel kunststoffen bevat roestvrij staal van voedingskwaliteit geen BPA en lekt het, in tegenstelling tot plastic, geen schadelijke chemicaliën uit in uw drank. water, zelfs als u uw roestvrijstalen beker vult met hete vloeistoffen. Dat maakt het een veilige container voor drankjes

Lees ook: 8 redenen om gepersonaliseerde geïsoleerde koffiemokken te geven voor Kerstmis

3. Het houdt uw drankjes warm of koud

Roestvrijstalen bekers met dubbele wand isoleren uw dranken en houden ze op de juiste temperatuur. De FLASKE Beker is geïsoleerd voor zowel warme als koude dranken, zodat u hem het hele jaar door kunt gebruiken. 

4. Het is comfortabel om uit te drinken

Wat maakt een tumbler cup anders dan een koffiemok is het stro-compatibele deksel. Je kunt nippen uit een beker met een herbruikbaar rietje, net zoals je een glas zou drinken eigengemaakt iced thee of groene smoothie. Of, als u wilt, kunt u het deksel verwijderen om te drinken uit een reisbeker zoals een gewoon tumblerglas.

5. Het is gemakkelijk schoon te maken 

Roestvrijstalen bekers zijn gemakkelijker schoon te maken dan herbruikbare waterflessen omdat ze een wijde opening hebben. Dit betekent dat je hem kunt vullen met allerlei soorten dranken, van smoothies tot alcohol, zonder risico op bacteriegroei. Roestvrij staal is ook beter bestand tegen bacteriën dan plastic. Lees hier hoe u uw roestvrijstalen container reinigt.

Lees ook: Beste duurzame welkomstgeschenken voor nieuwe werknemers

6. Het is perfect voor zomercocktails (en andere iced dranken)

Het is thermisch geïsoleerd, heeft een deksel dat geschikt is voor rietjes en een opening die breed genoeg is voor grote ice-blokjes. Tuimelaars zijn de beste reizen zonder afval container voor cocktails en iced dranken. Wil je weten wat je nog meer uit een beker kunt drinken? Lees dit bericht

7. Het helpt het milieu

Als je er een koopt herbruikbare beker, minimaliseert u het plastic afval dat u onderweg gebruikt en voorkomt u dat honderden wegwerpbekers op de vuilnisbelt belanden. Omdat er zoveel plastic afval in de ocean, door te investeren in duurzame drinkwaren van een milieuvriendelijke online winkel, investeert u ook in milieubescherming. Wanneer u een FLASKE Tumbler koopt, ondersteunt u actief Het Ocean Clean Up

8. Het is stijlvol

Behalve het milieu helpen en door voor uw gezondheid te zorgen, kunt u indruk maken op uw vrienden en familie. Bekers zijn chique en duurzaam zijn is meer trendy dan ooit. Reistuimelschakelaars zijn niet alleen handig voor jou; ze zijn ook een uitstekend cadeau voor uw milieuvriendelijke (en uw niet-zo-milieuvriendelijke) leeftijdsgenoten. 

Lees ook: Weet u niet zeker of u een herbruikbare koffiemok voor op reis moet kopen? Hier zijn de feiten

Wat is het beste materiaal voor een beker?

Het beste materiaal voor draagbare drankcontainers, inclusief bekers, herbruikbaar water flessen en koffiemokken, is 18/8 food-grade roestvrij staal. Roestvrij staal is beter dan plastic en aluminium voor alle soorten drankverpakkingen om verschillende redenen. Roestvrij staal is vrij van giftige chemicaliën; het heeft geen voering nodig en zal uw drinken niet besmetten water zelfs na jarenlang gebruik. Roestvrij staal is ook extreem duurzaam, zodat u geld kunt besparen en kunt gaan vrij van plastic tegelijkertijd. Omdat het veilig is om aan de kook te brengen water in een roestvrijstalen beker, is het gemakkelijk om bacteriën te doden en gezond te blijven.

Wat is de beste herbruikbare beker?

De beste herbruikbare beker zou moeten zijn:
  • Gemaakt van hoogwaardig 18/8 food-grade roestvrij staal.
  • Zorg voor een lekvrij en stro-compatibel deksel.
  • Zorg voor dubbelwandige isolatie die dranken tot 6 uur warm en tot 12 uur koud houdt.
  • Zorg voor een brede opening zodat u kunt toevoegen ice blokjes in de zomer.
  • Verkrijgbaar in een handig formaat.
  • betaalbare
Andere dingen waarmee u rekening moet houden wanneer u een herbruikbare beker koopt:
  • De kleur of het ontwerp, je wilt een gepersonaliseerde beker waar je voor altijd van zult houden. 
  • Als u het milieu wilt helpen, moet u het merk kopen bij een milieubewust bedrijf dat milieu-initiatieven ondersteunt.

Het 500 ml FLASKE Beker past perfect bij de beschrijving. Onze roestvrijstalen reisbekers zijn zelfs verkrijgbaar in een selectie van gedurfde kleuren. Je ontvangt het in een 100% recyclebare verpakking en FLASKE schenkt 10% aan The Ocean Opruimen!

Stop plastic

Als je een herbruikbare waterfles vult, hoef je geen plastic flesje te kopen. Scheelt afval én geld.

Creëer bewustzijn

Met een duurzaam relatiegeschenk zet je mensen aan het denken. Zo kan het niet langer.

Red de oceanen

Geef je relaties een makkelijke manier om de oceaan te beschermen. Alle beetjes helpen.