Lader
Je bestelling

Je hebt niets in je winkelmand.


Hoe u vanuit huis kunt werken tijdens de COVID-19-crisis


Vanwege de huidige COVID-19-pandemie moedigen veel bedrijven hun werknemers aan om vanuit huis te werken. Sommige uitices staan ​​erop dat alle behalve sleutelfunctionarissen hun dagelijkse taken op afstand uitvoeren en dat sommige bedrijven volledig zijn gesloten. 


Thuiswerken heeft veel voordelen, zowel persoonlijk als voor het milieu. Denk aan al die tijd, geld en COXNUMX-uitstoot die u bespaart door niet naar het begin te pendelenice elke dag! Bij veel verplichte thuiswerkprogramma's ervaart u de vrijheid van flexibele werktijden en werken op afstand. 


Maar thuiswerken heeft ook zijn nadelen. Zonder dat een manager over uw schouder meekijkt, vindt u het misschien moeilijk om gemotiveerd te blijven en deadlines te halen. Sommige mensen zullen worstelen met de eenzaamheid die gepaard gaat met alleen werken in plaats van gedeeld te werkenice ruimte. 

Lees ook: Gepersonaliseerd herbruikbaar Water Waterflessen


Zelfs freelancers, die regelmatig op afstand werken, kunnen moeite hebben om gefocust te blijven wanneer hun favoriete co-working spaces en coffeeshops gesloten zijn. En werknemers die normaal gesproken thuis werkenice zich moeten aanpassen aan de aanwezigheid van huisgenoten of familieleden die gewoonlijk op school, op het werk of op een universiteitscampus zouden zijn.  


Klagen heeft in ieder geval geen zin. Totdat de COVID-19-pandemie onder controle is, zal thuiswerken de norm zijn. Gebruik deze handige tips om de overgang te vergemakkelijken en positief te blijven terwijl u thuis werkt. 

Lees ook: Herbruikbare Water Flessen als milieuvriendelijke relatiegeschenken

Maak een routine

Word op normale tijden wakker
Als je vanuit huis werkt, is het verleidelijk om op snooze te drukken en een beetje extra te slapen. Het duurt immers maar een minuut om van de slaapkamer naar uw huis te reizenice en er is niemand die je kan vertellen dat je te laat komt. Met die mentaliteit neem je echter extra tijd bij het ontbijt, geniet je van een lange douche, check je social media en werk je 's avonds in, wat van invloed is op je slaappatroon. Totdat u vertrouwd bent met de discipline van thuiswerken, is het beter om op normale tijden wakker te worden.


Aankleden
Sinds het begin van de lockdown zijn buren die in pyjama's naar de markt gaan een bekend verschijnsel. Het is verleidelijk om in comfortabele kleding te blijven en wat is er comfortabeler dan je pyjama's? Als je je echter aankleedt, krijg je een signaal naar je hersenen dat de dag is begonnen en dat het tijd is om iets productiefs te doen.

Lees ook: De beste duurzame welkomstgeschenken voor nieuwe werknemers


Ochtendoefening

Omdat u niet naar het begin hoeft te reizenice je kunt die extra tijd gebruiken voor ochtendtrainingen. Het is bekend dat het starten van de dag met een wandeling, hardlopen, yoga of een training je humeur een boost geeft en je klaarstoomt voor de dag. Vergeet niet om een herbruikbare water waterfles zodat u onderweg niet naar een winkel hoeft. 

Lees ook: de beste herbruikbare Water Fles

Stel werktijden in 

Hoewel thuiswerken meer flexibiliteit biedt, is het handig om zelf de werktijden vast te stellen. Dit helpt afleiding te minimaliseren. U kunt ervoor kiezen om uw werkuren thuis af te stemmen op uw vrije tijdice werktijden of pas ze beter aan u aan. Hoe dan ook, uw werktijden moeten de hele week consistent zijn. 

Neem regelmatige pauzes
Het klinkt misschien contraproductief, maar pauzes nemen kan je helpen om gefocust te blijven. Na een uur of twee voor een scherm te hebben gezeten, kan een korte wandeling, zelfs gewoon rond uw appartement of tuin, stijfheid, rugpijn en pijnlijke ogen voorkomen. U kunt uzelf een uitdaging stellen door een rekoefening van 5-10 minuten te voltooien terwijl u wacht tot de koffie is gezet. 

Lees ook: De beste herbruikbare Water Fles


Bereid een thuiswerkruimte voor

Als COVID-19 je dwingt om voor het eerst vanuit huis te werken, dan heb je waarschijnlijk geen aangewezen werkplek. Zij die het geluk hebben een thuis te hebbenice ruimte of een eigen bureau kunnen op de eerste dag aan de slag. Anderen zullen een productief huis moeten samenstellenice vanuit het niets. 

Als u een logeerkamer in huis heeft, kunt u deze ombouwen tot een tijdelijke woonruimteice ruimte. Stapel het bed in een hoek en vervang het door een tafel en een ondersteunende stoel. In de juiste positie zitten is essentieel om rug- en schouderpijn te voorkomen. Op de bank werken is geen goed idee. Evenzo kunt u een laptopstandaard of een volledig toetsenbord bestellen bij een online winkel, beide zijn relatief goedkoop en verbeteren de zithouding. 

Ook als je geen aparte kamer hebt om als huis te gebruikenice tijdens de coronaviruspandemie kun je een gedeelte van de keukentafel of een hoek van de woonkamer aanwijzen als je werkruimte. Gebruik een koptelefoon om achtergrondgeluiden te overstemmen en onderhandel met je huisgenoten, partner en huisdieren voor exclusieve toegang tot je werkruimte tijdens werkuren.

 Lees ook: 7 redenen om een ​​herbruikbare koffiemok te kopen

Bestrijd afleidingen

Blijf strikt afice uur

Als je je thuis verveeltice, wordt alles een afleiding, vooral positieve acties zoals huishoudelijk werk en doe-het-zelf-klussen. Bestrijd deze afleidingen met strikte uitsluitingice uren. Geen banen, afgezien van je normale afice werk, kan tussen deze vaste uren worden voltooid. De was, de schoonmaak en al het andere kunnen wachten, zoals gewoonlijk. 


Beperk sociale media
Een van de grootste uitdagingen voor thuiswerkers zijn sociale media. Deze sites claimen uren zonder dat je het merkt. Als je nog niet de wil hebt om van sociale media af te blijven terwijl je thuis werkt, raad ik aan om een ​​app voor het blokkeren van sociale media voor je webbrowser te installeren, zoals Cold Turkey.


Bekijk 's avonds het nieuws
Tijdens deze vreemde tijden worden koppen en nieuwswaarschuwingen met de dag overweldigender. Vooral als je jezelf isoleert. Een artikel van twee minuten kan je geest een uur of langer laten draaien. Lees daarom het nieuws niet 's ochtends, wanneer de kans het grootst is dat een nieuwe statistiek of rapport uw werkschema afleidt. 


Voer persoonlijke gesprekken in persoonlijke tijd
Inchecken bij vrienden en familieleden is nu belangrijker dan ooit, maar persoonlijke telefoontjes kunnen en zullen afleiden van dagelijkse opdrachten. Behandel in plaats daarvan uw huisice uren zoals u normaal zou behandelenice uren. Dat betekent dat je tijdens je lunch of koffiepauze even bij mama en papa moet kijken of 's avonds lang moet bellen, niet halverwege de middag. 


Achtergrondgeluid 
Sommige mensen werken het beste met luide muziek, anderen met stilte of de zachte natuurgeluiden. Een van de beste dingen van thuiswerken is dat u gemotiveerd kunt blijven met uw favoriete motiverende achtergrondgeluiden. Ik raad aan om je muziek op een aparte elektronische ontwikkelaar te zettenice en zet hem op een paar meter afstand van je laptop of computer, zodat je niet in de verleiding komt om door YouTube-video's te bladeren.   


Blijf verbonden

Zet online ondersteuningsgroepen op
Thuiswerken kan eenzaam zijn en stress als gevolg van de huidige pandemie kan gevoelens van isolatie versterken. Gelukkig stelt internet ons in staat om in contact te blijven met familie en collega's terwijl we vergrendeld zijn. Tools, zoals Slack en Zoom, helpen ons verbonden te blijven. 

 

Probeer een steungroep op te zetten met collega's die ook vanuit huis werken. Gebruik de groepen om in te checken tijdens uw koffiepauze of vraag om advice op werkopdrachten. 


Plan videovergaderingen
Voor werkgevers zijn videovergaderingen een uitstekende manier om het team gemotiveerd en betrokken te houden bij de bedrijfsdoelen. U kunt een wekelijkse videovergadering plannen om de gezondheid van medewerkers en de projectstatus te controleren. Dit is met name belangrijk voor bedrijven die creatieve en samenwerkende werkplekken exploiteren.

Lees ook: Wat is de beste manier om A Water Fles?

 
Personaliseer e-mails
Hoewel een e-mail aan een collega of manager over het algemeen formeel is, kunt u uw e-mail ondertekenen met een persoonlijke notitie. Blijf veilig, pas op, enz. Om vriendelijkheid te verspreiden in deze grimmige tijden. 


Aanpassen aan een gedeeld huishouden

Pas je rooster aan 
Als je het geluk hebt om de volledige heerschappij over je huis te hebben, kun je je tijdschema aanpassen aan wat bij je past. Maar voor mensen in gedeelde huishoudens kunnen planning in militaire stijl en diplomatiek compromis nodig zijn. Als u en uw partner bijvoorbeeld allebei vanuit huis werken, wie mag dan het bureau gebruiken en wie zou aan de keukentafel moeten werken? Stel indien nodig een rooster op. 


Ik heb gemerkt dat extra vroeg opstaan ​​de beste oplossing is, ik kan mijn moeilijkste taken afmaken voordat mijn huishouden wakker wordt. Wellicht merkt u dat thuiswerken beter is. Bespreek de situatie met uw huishouden en plan een functioneel tijdschema.


Stel de regels vast 
Voorkom conflicten met huisgenoten en ruzie met uw partner door het 'huis vrij te maken'ice reglement'. Die regels zijn afhankelijk van wie er in uw huishouden woont. Het kan betekenen dat kinderen speeltijden en zelfstudie-uren moeten instellen, zodat je gefocust kunt blijven of sociale uren kunt plannen met huisgenoten die momenteel geen werk hebben.

Lees ook: Gemerkt metaal Water Flessen zullen het merkimago versterken


Blijf gemotiveerd

Eet gezond

Wat we eten heeft een grote invloed op ons humeur en op onze gezondheid. Het is maar al te gemakkelijk om in slechte gewoonten te vervallen terwijl we weg zijn van de rustice en gevangen in de onzekerheid van de pandemie. Om positief te blijven, moet u uzelf uitdagen om gezond te blijven eten. Eet veel verse groenten en fruit. Vermijd overmatig snacken of te veel alcohol consumeren. Onthoud in plaats daarvan drink meer water, gehydrateerd blijven helpt de hersenen om te functioneren en gefocust te blijven. Door thuis te werken, heb je ook meer tijd om het uit te proberen nieuwe plantaardige recepten

Train elke dag 

Oefening komt zowel uw geest als uw lichaam ten goede. Als je kunt, ga dan elke dag naar buiten om te wandelen, hardlopen of fietsen. Als er in jouw omgeving een strikte lockdown is, probeer dan een thuistraining. Er zijn talloze gratis trainingsvideo's op YouTube die je in kleine ruimtes kunt doen, zonder apparatuur. 

Houd je humeur in de gaten 

Geestelijke gezondheid is net zo belangrijk als lichamelijke gezondheid. Als u merkt dat uw humeur wegglijdt, raak dan niet in paniek, maar neem contact op met vrienden, familie, collega's, uw werkgever of steungroepen. 

Lees ook: Wat is het verschil tussen een reismok en een beker?

Wees creatief 

Als de werkweek voorbij is, kunt u uw vrije tijd in lockdown gebruiken om creatief aan de slag te gaan. Afgezien van huishoudelijke klusjes en voorjaarsschoonmaak, kunt u ook uw extra tijd thuis gebruiken duurzamer worden or ga zero-waste​ Betrek de kinderen bij het upcyclen van gebruikte verpakkingen


Gebruik uw tijd verstandig en het milieu helpen geeft betekenis aan uw thuiswerkervaring. 


Onthoud dat deze situatie slechts tijdelijk is, want het duurt niet lang voordat u terug kunt keren naar het beginice en het normale dagelijkse leven. Maak in de tussentijd gebruik van de mogelijkheid om op afstand te werken en gebruik deze tips om een ​​productieve werkruimte bij u thuis te creëren. 
Blijf Veilig. Blijf thuis.