Meteen naar de inhoud

Geïsoleerd Herbruikbaar Water Flessen: houd uw drankjes warm of koud!

Blijf koel in de zomerse hitte en warm in de winterse kou. Geniet van verfrissend iced thee en fruit doordrenkt waters op een vochtige wandeltocht of verwarmende kruidenthee tijdens koude ochtendritten. De FLASKE-fles voldoet in alle vier de seizoenen aan uw behoeften.


Drankjes blijven tot 12 uur warm en tot 24 uur koud met een geïsoleerd herbruikbaar apparaat water fles van FLASKE. 

Wat kun je in een geïsoleerd water fles?

Een geïsoleerd water fles voor warme en koude dranken is super veelzijdig. Je kunt het in alle vier de seizoenen en voor de meeste soorten dranken gebruiken. Vul hem met je favoriete soorten koffie en kruidenthee of gewoon heet water om je door de chilly winterdagen. Of wees creatief met zelfgemaakt iced thee en koffie, vruchtensapiceen andere soorten water​ U kunt ook een geïsoleerd gebruiken water fles voor kinderlunches. Stuur ze naar school met een hete appelsapice in de winter of gekoelde limonade in de zomer. Een geïsoleerd dragen water fles in je tas zal je eraan herinneren meer te drinken, blijf gehydrateerd en blijf gezond.

Lees ook: Wat drink je uit een beker?

Geïsoleerde herbruikbare flessen

 

Zijn geïsoleerd water flessen veilig om uit te drinken?

Het best geïsoleerde water flessen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. 18/8 of 18/10 roestvrij staal, ook wel 304 roestvrij staal genoemd, is voedselveilig en zeer goed bestand tegen oxidatie (wat roest veroorzaakt) en corrosie.

Geïsoleerd herbruikbaar Water Waterflessen


Helaas zijn niet alle vacuüm geïsoleerd water flessen worden op dezelfde manier gemaakt. Sommige flessen van mindere kwaliteit met dubbelwandige isolatie blijken een hoog loodgehalte te bevatten, dat gifstoffen kan lekken naarmate de fles ouder wordt. Daarom is het essentieel om te kiezen voor een hoogwaardige isolatie water fles.


Lees ook: Zijn metalen flessen veilig om uit te drinken? 

FLASKE Gepersonaliseerd geïsoleerd Water Fles

FLASKE's gepersonaliseerd geïsoleerd water fles is gebouwd met dubbelwandige isolatie die condensatie voorkomt terwijl de binnentemperatuur urenlang behouden blijft. Elke fles is voorzien van een lekvrij deksel en gemaakt van 18/8 food-grade roestvrij staal. Slechts een van FLASKE's herbruikbaar water flessen houden honderden wegwerpflessen uit de oceans.


Kies uit vier formaten en een enorm scala aan kleuren, prints en patronen. De kleurrijke collectie van FLASKE is geïsoleerd water flessen voor kinderen, werkende professionals, natuurliefhebbers en trendsetters. U kunt uw geïsoleerd op maat maken water fles met een sportdeksel voor snelle dranken of een stoere karabijnhaak. We zullen zelfs graveer uw naam voor slechts € 10!

Geïsoleerd herbruikbaar Water Waterflessen


Als je op zoek bent naar een praktisch milieuvriendelijk cadeau, personaliseer dan een FLASKE-fles met de naam van je vriend, familielid of collega.


Lees ook: Waarom gepersonaliseerd water flessen zijn geweldige geschenken?

Help het milieu

FLASKE is een milieubewust bedrijf dat herbruikbare roestvrijstalen voedsel- en drankverpakkingen aanbiedt die gemaakt zijn om lang mee te gaan. Onze producten helpen u om onderweg afval te verminderen. Koop een metaal water fles, en je voorkomt dat honderden plastic flessen voor eenmalig gebruik de planeet vervuilen. 


Selecteer uw favoriete geïsoleerd water fles uit de FLASKE Collectie​ We sturen het naar u op in een volledig recyclebare verpakking en schenken 10% van de winst aan de Plastic Soup Foundation.

Stop plastic

Als je een herbruikbare waterfles vult, hoef je geen plastic flesje te kopen. Scheelt afval én geld.

Creëer bewustzijn

Met een duurzaam relatiegeschenk zet je mensen aan het denken. Zo kan het niet langer.

Red de oceanen

Geef je relaties een makkelijke manier om de oceaan te beschermen. Alle beetjes helpen.