Lader
Je bestelling

Je hebt niets in je winkelmand.


8 redenen om gepersonaliseerde geïsoleerde koffiemokken te geven voor Kerstmis


De kinderen schrijven lijstjes, de wegice heeft een fonkelende boom, en feestelijke deuntjes drijven uit elke radio. De kersttijd is weer aangebroken!

Het kiezen van de beste kerstcadeaus is al een uitdaging. Maar het kiezen van kerstcadeaus die tijdens een voorjaarsschoonmaak niet in de prullenbak worden gegooid, is nog moeilijker. Te veel kerstgeschenken zijn noviteiten, bedoeld om kort van te genieten, weg te gooien en te vergeten.

Geef deze kerst uw vrienden, collega's en dierbaren iets gedenkwaardigs. Iets wat ze elke dag van het jaar kunnen gebruiken. Iets persoonlijks. En iets dat 100% recyclebaar is. Een gepersonaliseerd geïsoleerde koffiemok.

Hier zijn acht redenen waarom gepersonaliseerde geïsoleerde koffiemokken de beste kerstcadeaus zijn.

Lees ook: Redenen om een ​​herbruikbare koffiemok te kopen

Waarom zijn gepersonaliseerde geïsoleerde koffiemokken de beste kerstcadeaus?

Gepersonaliseerde geïsoleerde koffiemokken voor Kerstmis

Het is perfect voor het opwarmen van winterdranken

Geïsoleerde koffiemokken van roestvrij staal zijn tien keer beter in het warm houden van dranken dan wegwerpkoffiemokken. Terwijl de kou binnensluipt, zal je giftee echt een koffiemok waarderen die zijn winterdrank urenlang warm houdt. De 350 ml FLASKE koffiemok houdt dranken tot 12 uur warm; precies wat elke bezige bij nodig heeft. Het is ook niet alleen voor koffie. Een geïsoleerde koffiemok voor op reis is perfect voor thee, warme chocolademelk, glühwein en andere verwarmende dranken.

Lees ook: Het kopen van een herbruikbare reiskoffiemok


… .En verkoelende zomerdrankjes

Het beste van het geven van geïsoleerde koffiemokken als kerstcadeau is dat ze ook in de zomer bruikbaar zijn. Je vrienden en familie kunnen hun gloednieuwe vullen FLASKE koffiemok voor op reis met de iced drank naar keuzeiceen geniet er vervolgens maximaal 24 uur van koud van. De opening is breed genoeg voor ice blokjes en super makkelijk schoon te maken. Het is veiliger dan wegwerpbekers

De problemen met drinken uit wegwerpbekers, waarvan de meeste voorzien zijn van plastic voeringen, zijn geen geheim. Velen bevatten schadelijke chemicaliën, zoals BPA, die beginnen af ​​te breken wanneer ze worden gevuld met hete vloeistoffen. U kunt de gezondheid van uw geliefde beschermen met een 18/8 roestvrijstalen koffiemok van voedingskwaliteit die vrij is van giftige chemicaliën.

Het ziet er goed uit

Natuurlijk moeten de beste kerstgeschenken ook stijlvol zijn. Geïsoleerde koffiemokken passen perfect in dat vak. Ze zijn verkrijgbaar in een selectie van gedurfde kleuren, waardoor ze uitstekende kerstcadeaus zijn voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en stijlen.

Het is een geschenk dat niet zal worden teruggegeven

Geweldig voor het dagelijkse woon-werkverkeer, kampeertrips voor kinderen, weekendwandelingen, minimalisering van de kostenice afval, of om uw drankjes op de juiste temperatuur te houden terwijl u thuis aan het werk bent. Omdat geïsoleerde koffiemokken zo handig zijn, kunt u er zeker van zijn dat uw geschenk niet zal worden teruggegeven, ongeacht aan wie u het geeft. Daarom zijn herbruikbare koffiemokken geweldige kerstcadeaus voor bedrijven of heerlijke geheime kerstcadeaus.

Het is duurzaam

Kerstmis is een vreselijke tijd van het jaar voor het milieu, omdat er zoveel extra boodschappen, voedselverspilling en plastic verpakkingen zijn. Een hoogwaardige herbruikbare koffiemok is een geschenk dat helpt om de extra verspilling tegen te gaan. Uw giftee kan hun dagelijkse koffie in hun nieuwe geïsoleerde koffiemok krijgen en honderden wegwerpbekers op de vuilnisbelt houden.

En als u uw gepersonaliseerde koffiemok bij FLASKE koopt, wordt deze naar u verzonden in een 100% recyclebare verpakking. En 10% van de FLASKE-winst gaat naar de Plastic Soup Foundation.

Lees ook: Gepersonaliseerd herbruikbaar Water Waterflessen

Het is betaalbaar

Een hoogwaardige geïsoleerde koffiemok is een kerstcadeau dat geen fortuin kost. Het is ook niet goedkoop of plakkerig. Een met een naam gegraveerde geïsoleerde koffiemok die is gemaakt om een ​​leven lang mee te gaan, kost iets minder dan € 40.

Het is persoonlijk

Hoewel geïsoleerde koffiemokken voor iedereen een nuttig kerstcadeau zijn, hoeven ze niet onpersoonlijk te zijn. Graveer de naam van elke persoon op je kerstlijst of pas de mok aan met een persoonlijke boodschap voor de speciale mensen in je leven.

Lees ook: Verschil tussen een reismok en een beker?


In plaats van een nieuwigheidsgeschenk voor eenmalig gebruik dat ongetwijfeld in de prullenbak en in de oceans, geef uw collega's, familie en vrienden een kerstcadeau dat ze jarenlang zullen waarderen.

Check out de FLASKE Collectie voor gepersonaliseerde geïsoleerde koffiemok Kerstcadeaus!