Meteen naar de inhoud

5 manieren om uw merk te promoten met op maat gemaakte producten Water Waterflessen

5 manieren om uw merk te promoten met op maat gemaakte producten Water Waterflessen

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw merk te promoten? 

branded water flessen gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal helpen niet alleen om uw naam en logo naar buiten te brengen. Ze moedigen tegelijkertijd duurzaamheid aan. Als u herinnerd wilt worden als een milieubewust bedrijf, overweeg dan om uw merk te promoten met milieuvriendelijke relatiegeschenken zoals op maat water flessen. 

Lees ook: Metalen flessen met merknaam zullen het merkimago versterken: hier is waarom

Hier zijn vijf praktische manieren om uw merk met branded te promoten water flessen.

Hoe u uw merk kunt promoten met maatwerk water flessen

Promoot uw merk met maatwerk Water Waterflessen

Geef gebrandmerkt water flessen op beurzen

Beurzen zijn de perfecte plek om een ​​bedrijfsmerk uit te delen water flessen. Op beurzen zijn mensen al op zoek naar nieuwe klanten, partners met gelijkgestemde merken en nieuwe zakelijke relaties. Mis de kans niet om uw bedrijfsnaam op de markt te brengen (en een goede eerste indruk te maken) met een herbruikbaar merk water fles. 

Steun lokale evenementen

Gratis herbruikbaar weggeven water flessen op gemeenschapsevenementen is een gegarandeerde manier om de bekendheid van uw bedrijf te vergroten en uw merknaam te onthouden. Als je een klein bedrijf bent, of als je een community-based service aanbiedticeis dit ook een uitstekende manier om vertrouwen en loyaliteit op te bouwen bij mensen die uw toekomstige klanten, klanten of investeerders kunnen worden. 

Dorpsfeesten, optochten, sportwedstrijden, schoolevenementen en lokale fondsenwervers zijn enkele van de soorten lokale evenementen waar je het merk van het bedrijf kunt uitdelen water flessen. 

Sponsoring

Heb je overwogen om lokale sportteams, liefdadigheidsinstellingen, lokale evenementen, scholen of start-ups te sponsoren? Sponsoring, of liefdadigheidsdonaties, is een manier waarop sociaal verantwoorde bedrijven hun steentje kunnen bijdragen om lokale gemeenschappen en goede doelen te steunen. Wanneer u sponsor wordt, wordt uw merknaam geassocieerd met de waarden van het evenement of de organisatie die u sponsort. 

Als onderdeel van uw sponsorpakket, met een geschenkverpakking water flessen. Gepersonaliseerd water flesgeschenken zijn bijzonder geschikt bij het sponsoren van sportteams of evenementen; iedereen moet echter wel blijf gehydrateerd​ Een herbruikbaar water fles is een handig cadeau voor iedereen.

Beloon loyale klanten met het merk van het bedrijf water flessen 

Heeft u klanten die maandelijks grote bestellingen plaatsen of klanten die veel gebruik maken van uw serviceices? Laat zien dat u hun loyaliteit waardeert met een persoonlijk relatiegeschenk. U kunt een merk van 260 ml verzenden water fles voor alle bestellingen van meer dan X of een merk van 500 ml water fles voor bestellingen van meer dan Y-bedrag. Een gewoonte water fles zou een praktisch en attent kerstcadeau zijn voor uw vaste klanten. 

Overweeg ook om milieuvriendelijke relatiegeschenken te geven aan nieuwe klanten nadat ze een tweede bestelling hebben geplaatst of als onderdeel van een welkomstpakket voor abonnementsdiensten.ices. Of personaliseer uw relatiegeschenken met een gegraveerd bericht?

Promoot uw milieuvriendelijke zaak

Promoot uw milieuvriendelijke doel - op maat water waterfles

Roestvrij staal herbruikbaar water flessen mensen helpen om duurzamer te leven in hun dagelijks leven. Slechts één hoogwaardig food-grade roestvrij staal water fles kan honderden plastic voor eenmalig gebruik vervangen water flessen. Laat uw klanten, klanten en sponsors zien dat u prioriteit geeft aan het milieu door milieuvriendelijke merken te schenken water flessen. 

U kunt ook een merk cadeau doen water flessen aan uw werknemers om plastic afval op de werkruimte te minimaliseren. Uw medewerkers kunnen hun nieuwe herbruikbare gebruiken water flessen 's ochtends en' s avonds pendelen en daarmee uw branding nog verder verspreiden.

Lees ook: Duurzame relatiegeschenken: waarom uw relatiegeschenken groen moeten zijn

Verspil geen tijd en geld aan ouderwetse advertentietechnieken. Promoot in plaats daarvan uw merk met maatwerk water flessen. Alle ideeën die in dit bericht worden voorgesteld, zijn effectieve manieren om uw merkimago een boost te geven. En om uw bedrijfslogo op roestvrij staal te laten graveren water flessen kunnen niet eenvoudiger zijn.
FLASKE biedt een selectie van herbruikbare water flessen in verschillende kleuren en maten. FLASKE levert ook reisbekers, herbruikbare koffiemokkenen geïsoleerde voedselpotten die gepersonaliseerd kunnen worden met uw bedrijfsnaam en logo.

Stop plastic

Als je een herbruikbare waterfles vult, hoef je geen plastic flesje te kopen. Scheelt afval én geld.

Creëer bewustzijn

Met een duurzaam relatiegeschenk zet je mensen aan het denken. Zo kan het niet langer.

Red de oceanen

Geef je relaties een makkelijke manier om de oceaan te beschermen. Alle beetjes helpen.