Lader
Je bestelling

Je hebt niets in je winkelmand.


Waarom u herbruikbaar zou moeten overwegen Water Flessen als milieuvriendelijke relatiegeschenken


Herbruikbare Water Flessen als milieuvriendelijke relatiegeschenken

 

Gerecycled, recyclebaar, biologisch afbreekbaar, plasticvrij, biologisch, dit zijn belangrijke criteria voor producten om als milieuvriendelijk te kwalificeren. Steeds meer bedrijven spannen zich in om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren, afval te verminderen en de planeet te beschermen. Blijf niet achter!

Bewijs aan uw werknemers, klanten en zakenpartners dat u 'groen denkt' milieuvriendelijke relatiegeschenken die aan bovenstaande criteria voldoen.

Dankzij de groeiende milieutrend is de markt verzadigd met milieuvriendelijke producten die geweldige geschenken zouden kunnen zijn, van notitieblokken en pennen tot herbruikbare koffiemokken​ Maar een van de handigste milieuvriendelijke producten die u kunt geven, is een thermisch geïsoleerd herbruikbaar water waterfles gemaakt van food-grade roestvrij staal. In tegenstelling tot plastic, van hoge kwaliteit roestvrijstalen flessen kan jaren, zelfs decennia worden gebruikt, mits correct onderhouden. Het is 100% recyclebaar en niet giftig, wat betekent dat als het niet wordt gerecycled, het de aarde niet vervuilt oceans. Stijlvol herbruikbaar water flessen moedig de ontvangers van uw geschenk ook aan om plastic flessen voor eenmalig gebruik in hun dagelijks leven te dumpen.

Lees ook: Gemerkt metaal Water Flessen zullen het merkimago versterken

De volgende keer dat u erover nadenkt om uw werknemers, klanten en zakenpartners te belonen, overweeg dan om herbruikbaar te geven water flessen als milieuvriendelijke relatiegeschenken. Hier zijn vier redenen waarom.

Het is een kwaliteitsgeschenk

Een herbruikbaar water fles is geen nieuwigheidice accessoire; het is een kwalitatief hoogstaand geschenk dat iedereen elke dag en overal kan gebruiken. Geef een thermisch geïsoleerd water fles aan uw nieuwe medewerkers of trouwe klanten, en het zal ook in alle vier de seizoenen nuttig zijn. Voeg uw bedrijfslogo toe aan dit milieuvriendelijke relatiegeschenk en u profiteert ook van gratis reclame.

Het is milieuvriendelijk

Duurzaamheid is altijd belangrijk geweest, maar het is nu meer dan ooit trending. Medewerkers willen werken voor milieubewuste bedrijven en klanten willen duurzame producten kopen bij ethische leveranciers. Duurzaamheid centraal stellen in uw bedrijf en relatiegeschenken geven die uw groene waarden weerspiegelen, is een gegarandeerde manier om uw merkimago een boost te geven.

Lees ook: Gepersonaliseerde geïsoleerde koffiemokken voor Kerstmis

Het is een veelzijdig promotieproduct

Er zijn veel manieren die u kunt gebruiken flessen van het merk van het bedrijf om uw bedrijf te promoten. Deel ze uit op beurzen, sponsor lokale sportteams, stuur ze naar je meest loyale of nieuwste klanten, of voeg een herbruikbare water fles in het welkomstpakket van uw medewerker aan boord. Gerecycled briefpapier is misschien een praktisch cadeau voor office werknemers, maar herbruikbaar merk water flessen zijn passende geschenken voor elk bedrijf, elke ontvanger en elke gelegenheid.

Lees ook: Duurzame relatiegeschenken

Het is betaalbaar

Relatiegeschenken moeten een integraal onderdeel zijn van de meeste marketingplannen en programma's voor werknemerswaardering, maar het moet nog steeds binnen het budget blijven. Of u nu een klein lokaal bedrijf runt of een internationaal bedrijf, een milieuvriendelijk merk water fles is een relatiegeschenk dat er niet goedkoop uitziet en uw budget niet overschrijdt.

FLASKE Bedrijfsmerk Water Fles

FLASKE is gespecialiseerd in het leveren van duurzaam en thermisch geïsoleerd herbruikbaar water flessen. Elke fles is voorzien van een lekvrij deksel en verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De flessen van FLASKE zijn gemaakt van 18/8 food-grade roestvrij staal, wat betekent dat ze BPA-vrij en recyclebaar zijn. Ze worden op verantwoorde wijze geproduceerd in China en geleverd in 100% recyclebare verpakkingen. Plus, als je kopen bij FLASKE10% van de winst gaat naar de Plastic Soup Foundation.

Als uw bedrijf op zoek is naar milieuvriendelijke cadeau-ideeën, overweeg dan om herbruikbaar cadeau te doen water flessen als relatiegeschenk.
Vraag vandaag nog uw gratis staal aan!