Lader
Je bestelling

Je hebt niets in je winkelmand.


Blijf gehydrateerd: vul een herbruikbaar opnieuw in Water Fles


FLASKE herbruikbaar water waterfles

Water, water, water​ De meesten van ons drinken er niet genoeg van en toch is gehydrateerd blijven essentieel om een ​​gezonde levensstijl te behouden. Het menselijk brein is ongeveer 75% water en slechts een daling van 2% kan de cognitieve functie beïnvloeden. Onze lichamen gebruiken altijd water om onze vitale organen te voeden, maar we verliezen ook water door zweet en urine. Daarom moeten we meer drinken water gedurende de dag. Heeft u zich ooit buitengewoon moe, prikkelbaar, lui gevoeld of hoofdpijn gehad, vooral op een warme dag? Je drinkt waarschijnlijk niet genoeg water. 

Om je te helpen gehydrateerd te blijven, is het een geweldige oefeningice naar hervul een herbruikbaar water waterfles en neem hem overal mee naartoe. Maar hoeveel water moet je elke dag drinken? Als richtlijn raden gezondheidswerkers aan om minimaal twee liter, acht glazen, te drinken water elke dag maar het exacte aantal water we zouden moeten drinken verschilt van persoon tot persoon en hangt ook af van onze levensstijl. Als algemene regel geldt dat u meer moet drinken water als u dorst heeft, in de hitte en tijdens en na intensieve training.

Afgezien van de cognitieve en fysieke gezondheid, kan gehydrateerd blijven ook de metabolische functie verbeteren. Je herbruikbare drinken water waterfles en het drinken van vloeistoffen gedurende de dag kan je misschien helpen om je taille te verkleinen! 

Er zijn tal van soorten flessen water verkrijgbaar in supermarkten, maar drinken water uit plastic flessen is slecht voor onze gezondheid en slecht voor de gezondheid van de planeet. In plaats daarvan kunnen we onze eigen soorten water thuis en vul een herbruikbare roestvrijstalen fles opnieuw. Denk maar aan de honderden plastic flessen voor eenmalig gebruik die u niet op de vuilnisbelt maar ook mag bewaren de plastic soep

Welke soorten water kun je een herbruikbaar water flesje met?

We hoeven niet vast te houden aan een gewone oude kraan water om gehydrateerd te blijven. Er zijn veel suikervrije en gezonde soorten water als iced theesoorten die we thuis kunnen maken! 

Tik Water

Laten we beginnen met de meest voor de hand liggende! In veel landen is de water die uit de keukenkraan komt, wordt gefilterd, behandeld en veilig om te drinken. Het is net zo schoon als gebotteld water en, vanwege strikte normen, tik op water misschien zelfs veiliger om te drinken dan in flessen water​ Een herbruikbaar FLASKE fles met gratis kraan water is een slimme manier om geld besparen als Help het milieu​ En omdat de meesten van ons geen twee liter willen sjouwen water fles overal waar we gaan, er zijn meerdere apps en websites die u helpen vul uw herbruikbare water waterfles gratis of tegen een minimale vergoeding.

Fruit doordrenkt Water

Voeg een fruitige kick toe aan je water door er vers fruit aan toe te voegen. Met fruit doordrenkt water is van nature zoet en rijk aan vitamines. Hoewel je kunt trekken water met fruit, citrus of tropisch fruit en bessen werken het beste. U kunt ook uw water met verse kruiden, zoals munt en basilicum, of voeg een paar slices van komkommer om het extra vers te houden. Ik raad altijd aan om met fruit doordrenkt te maken water vooraf en gekoeld alvorens het over te brengen naar een thermisch geïsoleerd water fles die het urenlang koud houdt. Klaar om je eigen te maken? Bekijk onze fruit doordrenkt water recepten.

Iced Thee

Voor iedereen die liever een beetje cafeïne aan zijn drankjes toevoegt, eigengemaakt iced thee is een heerlijk alternatief voor gewoon water​ Het is goedkoop en gemakkelijk thuis of onderweg te makenice, en u kunt uw favoriete smaak kiezen. Zwarte thee voor een bittere smaak, earl grey voor iets traditioneler, of groene thee voor een kruidige smaak. Voeg slices van citrusvruchten, perzik of mango voor extra smaak. Je kunt er een kan van maken iced thee en laat het in de koelkast trekkennight of, voor de minder georganiseerde theedrinkers, vul een halve beste roestvrij staal water waterfles met hete thee, haal het theezakje eruit en vul het met ice​ Afrekenen thermosfles voor thee collectie.

eigengemaakt iced thee

Elektrolyt doordrenkt Water

Elektrolyten is de term die wordt gebruikt om mineralen te beschrijven die een elektrische lading hebben, zoals magnesium, kalium, calcium, fosfaat, bicarbonaat en natrium. Deze mineralen helpen onder andere de spieren effectief te werken, de cognitieve functie te verbeteren en het energieniveau op peil te houden. De meeste sportdranken zitten boordevol elektrolyten omdat we veel verliezen door zweet. Maar ook deze drankjes zitten boordevol suiker. Daarom worden elektrolytgels en sportdranken aanbevolen voor duursporten, zoals marathonlopen en triatlons, maar niet om elke dag te drinken. 

Zelfgemaakte elektrolyt drinken water is een gezondere manier om elektrolyten aan uw dieet toe te voegen. Voeg gewoon een halve theelepel natriumbicarbonaat, een halve eetlepel zout en twee eetlepels suiker of een natuurlijk zoete siroop toe aan een liter water​ Schud dan je herbruikbare water fles om de ingrediënten te mengen. Dat zal je helpen bij je volgende training!

Alkalisch Water

Alkalisch water is niets nieuws als het gaat om gezondheidstrends, maar het is niet iets dat je op elke plank ziet staan. Alkalisch water heeft een PH-niveau rond de 8 of 9; kraan water heeft meestal een PH-waarde van rond de 7. Zoals geïnfundeerd elektrolyt water, het is populair bij atleten en kan ervoor zorgen dat je je de hele dag en na de training energieker voelt. Wat onderzoek suggereert dat drinken water met een hoog PH-niveau kan de trainingsprestaties verbeteren en uw lichaam helpen elektrolyten vast te houden. Je blijft daardoor langer gehydrateerd. 

Het is niet nodig om dure alkaline te gebruiken water want je kunt er zelf een maken door PH-druppels of een snufje soda bicarbonaat aan je herbruikbare toe te voegen water fles. U kunt ook een scheutje citroen of lime aan jouw water​ Hoewel zuur, citroen en lime juices produceren alkalische bijproducten wanneer ze worden verteerd. Gehydrateerd blijven kan niet eenvoudiger!

FLASKE herbruikbaar water flessen

Lees ook - 10 Coolest FLASKE herbruikbaar Water Flessen om online te kopen

Gehydrateerd blijven is essentieel, maar je hoeft geen gewone kraan te drinken water hele tijd. Wat vult u uw herbruikbare water waterfles met?