Lader
Je bestelling

Je hebt niets in je winkelmand.


Duurzame relatiegeschenken: waarom uw relatiegeschenken groen moeten zijn


Temidden van de huidige klimaatcrisis erkennen steeds meer bedrijven het belang van duurzame praktijkenices. Werknemers willen dat hun werkplek net zo milieuvriendelijk is als hun eigen huis en klanten willen weten dat ze werken met een vooruitstrevend bedrijf.
Een bedrijf dat verantwoordelijkheid voor het milieu hoog in het vaandel heeft staan, niet alleen winst.

Het geven van duurzame relatiegeschenken is een kleine stap naar een groenere zakelijke toekomst. Dit is waarom…

Waarom duurzame relatiegeschenken geven 

De planeet is geen oneindige hulpbron en met toenemende urgentie moeten bedrijven duurzaamheid integreren in hun bedrijfsmodellen. Dat geldt ook voor duurzame relatiegeschenken. 

Duurzame geschenken zijn er in vele soorten en maten. Zij kunnen zijn afvalvrije badkamerproducten, keukengerei gemaakt van natuurlijke materialen, of uitice nietjes gemaakt van gerecycled plastic. Het kunnen belemmeringen zijn voor biologisch voedsel dat is gekocht bij lokale boerderijen die holistische landbouwpraktijken gebruikenices. Of het kunnen geschenken zijn die de ontvanger in staat stellen duurzamer worden​ Het geven van relatiegeschenken aan werknemers is een kleine blijk van waardering, maar kan een aanzienlijke positieve invloed hebben op het moreel en de motivatie van het team.

Bovendien is het beleid van groene bedrijven gemakkelijk om over te praten, maar ze moeten voortdurend worden ondersteund met acties. Duurzaam schenken dient als een actie die de waarden van het bedrijf bevestigt.

Bovendien kosten duurzame en verantwoorde producten doorgaans meer dan de equivalenten voor eenmalig gebruik. Het is voor veel bedrijven een belangrijk haltepunt en daarmee onderscheidt uw bedrijf zich. Ik zou zeggen dat het de kosten waard is, want als je een duurzaam product cadeau doet en groene praktijk introduceertices aan uw bedrijf, laat u zien dat u zich inzet voor het goede doel. Dat u bereid bent te investeren in milieuverantwoordelijkheid, zal een groot aantal consumenten aanspreken die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. 

Duurzame relatiegeschenken kunnen nog steeds de branding van uw bedrijf bevatten, zodat het aansluit bij uw marketingstrategie en ook het bedrijfsimago verbetert.

Als je een relatiegeschenk gaat geven, zorg er dan voor dat het milieuvriendelijk en duurzaam is. 

6 duurzame geschenkideeën

Herbruikbare Water Waterflessen

Gemiddeld worden er 116 plastic flessen per persoon per jaar gebruikt. Om uw werknemers te helpen hun gebruik van plastic voor eenmalig gebruik te verminderen, schenkt u een herbruikbaar plastic cadeau water fles en installeer water koelers in al je uitices. Uw medewerkers kunnen de hele dag op het werk hun nieuwe flessen bijvullen in plaats van plastic flessen te kopen. FLASKE-flessen van het bedrijf zijn gemaakt van roestvrij staal dus dat kan afscheid nemen van plastic flessen en kopjes in de uitice voor eens en altijd.

Een herbruikbare fles zorgt niet alleen voor minder plastic afval, het stimuleert uw medewerkers ook om dat te doen drink meer water, waardoor de productiviteit en de algehele gezondheid toenemen. 

Koffiekopjes voor onderweg

Koffiekopjes meenemen en hun niet-biologisch afbreekbare deksels vormen een echt probleem. Een afhaalkoffiekopje is iets dat veel mensen dagelijks gebruiken en weggooien. Herken dat uw klanten en werknemers dol zijn op koffie met een thermoskoffiekop die drankjes urenlang warm houdt. Eentje maar FLASKE koffiekopje kan honderden wegwerpbekers vervangen en, omdat het een zelfgemaakte koffie warm houdt, helpt het uw werknemers en klanten geld besparen.

Zero-Waste Voedsel Potten & Bestek

Stimuleer uw medewerkers om thuis hun lunch te bereiden en mee naar het werk te nemen in een stijlvolle eetpot. Zelfgemaakt eten is gezonder en beter voor het milieu dan kant-en-klaarmaaltijden sanddie verpakt zijn in plastic. Waarom niet een FLASKE voedselpot en daag uw medewerkers uit om een ​​nieuwe lunch uit te proberen Veganistische recepten​ Een bamboe bestekset en een roestvrijstalen rietje zijn de perfecte partners voor een voedselpot. 

Katoenen boodschappentassen

Een draagtas met uw bedrijfslogo is een kostenbesparend maar ongelooflijk handig geschenk. Uw ontvangers kunnen deze tassen jarenlang gebruiken en honderden besparen, zo niet usands van plastic zakken om in te belanden The Ocean Cleanup​ Een eenvoudige boodschappentas kan worden gebruikt als boodschappentas, sporttas, gewone dagtas en meer, dus het is een effectieve manier om uw merknaam te verspreiden. 

Gerecyclede notitieblokken en pennen

Blocnotes en pennen zijn standaardartikelen op de meeste werkplekken, maar de grote vraag naar nieuwe boomvezels voor papier is gedeeltelijk verantwoordelijk voor ontbossing. Evenzo zijn natuurlijke hulpbronnen nodig om een ​​nieuwe pen te maken. Notitieblokken en pennen gemaakt van gerecycled materiaal laten duidelijk zien dat uw bedrijf duurzaamheid ondersteunt. 

Zonne-energiebanken

Veel bedrijven zijn bezig met het ruilen of hebben al niet-hernieuwbare energiebronnen geruild voor hernieuwbare energiebronnen. Laat uw klanten zien dat u groene energie steunt door een eigen zonne-energiebank te schenken. 


Duurzaamheid is geen voorbijgaande trend. Het is een waarde die overal een plaats verdient maatschappelijk verantwoord ondernemingsplan​ Duurzame relatiegeschenken zijn nog maar het begin. Overweeg ook om een ​​groenere werkplek toe te passenices, door een percentage van de winst te schenken aan milieuvriendelijke doelen, of door deel te nemen aan recyclingprogramma's van bedrijven. 
Uw bedrijf kan haar steentje bijdragen door duurzamer worden en uw klanten, klanten, medewerkers en concurrenten te inspireren om hetzelfde te doen.  
Start nu uw groene transitie door te investeren in duurzame relatiegeschenken. FLASKE biedt een scala aan merkproducten water flessen, koffiekopjes en voedselpotten.

Koop jouw gratis monster hier.