Lader
Je bestelling

Je hebt niets in je winkelmand.


De beste herbruikbare Water Fles: The Dopper Original vs The FLASKE Bottle


FLASKE Herbruikbaar Water Fles

Als je hebt besloten om gebotteld te dumpen water en duurzamer worden, dan vraagt ​​u zich waarschijnlijk af welke de best herbruikbaar water waterfles kopen. Er zijn er genoeg. In theorie doen ze allemaal hetzelfde werk. In de praktijkice, sommige zijn beslist efficiënter dan andere. 

Vandaag ga ik twee van de meest populaire herbruikbare producten vergelijken water flessen op de markt. The Dopper Original en de FLASKE fles​ Beiden zijn afkomstig van innovatieve en milieubewuste Nederlandse bedrijven, maar deze navulbaar water waterfles hebben verschillende kenmerken. 

Stel uzelf de volgende vragen voordat u uw eigen vragen kiest eco-vriendelijk water flessen.

Welke maat herbruikbaar water fles heb je nodig?

De Dopper Original bevat 450 ml vloeistof, dat is een handig formaat om in je dagtas te stoppen en genoeg als je het weet waarheen vul uw herbruikbare fles opnieuw​ Maar soms heb je een grotere of kleinere fles nodig. De FLASKE-fles is verkrijgbaar in vier maten, zodat u een hele dag onderweg een fles kunt hebben, reizen zonder afval, sporten of pendelen.

FLASKE Flessengroottes

Wat is jouw favoriete kleur?

Wil je jouw dubbelwandig water waterfles om je persoonlijkheid te weerspiegelen en bij je outfit te passen? Koop een Dopper Original-fles en je hebt een keuzeice van vijf matte kleuren. Als je een FLASKE-fles koopt, kun je kiezen uit verschillende kleuren met een matte of metallic afwerking. Heb je zin in bloemenpatronen en tropische prints of geef je de voorkeur aan een strakke zwarte of while-fles? Of wat dacht je van een camouflagefles waar kinderen dol op zullen zijn? De FLASKE-fles is er in al deze ontwerpen en meer!

Is roestvrij staal beter dan plastic?

Herbruikbaar plastic water flessen zijn goedkoper en lichter dan metalen flessen, maar roestvrij staal water flessen zijn robuuster, gezonder en beter voor het milieu. 

De Dopper Original is gemaakt van recyclebaar BPA-vrij plastic en is veel sterker dan plastic flessen voor eenmalig gebruik. Het is echter nog steeds gemaakt van plastic. Roestvrij staal is een veiliger materiaal dan plastic omdat het niet giftig en niet poreus is. Met een 18/8 food-grade roestvrijstalen fles krijg je geen nare geurtjes, schimmel of roest. Lees meer over de positieve impact van roestvrij staal water flessen.

Wilt u een geïsoleerd herbruikbaar water fles?

De FLASKE Bottle is dubbelwandig en isoleert zowel warme als koude dranken. Het houdt je drankjes tot wel 12 uur warm of gekoeld tot wel 24 uur zonder condensatie aan de buitenkant. Een dubbel geïsoleerd water waterfles is perfect voor het dagelijkse woon-werkverkeer en in de winter, maar ook voor zomerpicknicks, excursies in de buitenlucht en kampeertrips.

Welke extra features wil je?

De Dopper Original heeft een slim ontwerp waarbij de dop van de fles ook dienst doet als een klein kopje. In plaats daarvan biedt FLASKE een verwisselbaar sportdeksel, zodat u dat kunt blijf gehydrateerd tijdens uw trainingen. Je kunt je FLASKE-fles ook personaliseren met een karabijnhaak en aan je tas hangen of graveren met je eigen naam (gravure binnenkort).

Lees ook: BLIJF GEHYDRATEERD: VUL EEN HERBRUIKBAAR BIJ WATER FLES

Wat zal het herbruikbaar zijn water fles kosten?

Als u meestal gebotteld koopt wateren vervolgens een herbruikbaar water fles zal geld besparen op de lange termijn. Op korte termijn kost een Dopper Original € 12.50. Een geïsoleerde FLASKE-fles kost € 29.95, is duurder, maar kan een leven lang meegaan.

Lees ook: WAAROM GEPERSONALISEERD WATER FLESSEN MAKEN GEWELDIGE CADEAUS?

Wilt u het milieu beschermen?

Zowel FLASKE als Dopper schenken een deel van de winst aan non-profitorganisaties of liefdadigheidsprojecten. Bij aankoop van een herbruikbaar water fles van FLASKE, minimaliseert u niet alleen uw plastic afval en stelt u een milieuvriendelijk voorbeeld, maar jij ook steun de Plastic Soup Foundation

Lees verder: Waarom we de Plastic Soup Foundation steunen

FLASKE fles

Klaar om uw herbruikbare te kiezen water fles? 
Bezoek onze online winkel!