Lader
Je bestelling

Je hebt niets in je winkelmand.


Wat is de beste manier om A Water Fles?


Herbruikbare water Flessen zijn beter voor het milieu dan wegwerpartikelen, en roestvrijstalen flessen zijn beter voor uw gezondheid dan plastic, zolang u ze maar schoon houdt! Zodra je een herbruikbaar hebt gekocht water fles, je wilt het elke dag gebruiken. Op het werk, in de sportschool, op uw reizen, het is gemakkelijk om het wassen te vergeten. De meeste mensen maken een water fles zo vaak als ze zouden moeten. 

Misschien vraagt ​​u zich af wat de beste manier is om een herbruikbare water waterfles

Welnu, in deze post zal ik die vraag voor je beantwoorden.

Hoe werkt uw herbruikbaar water fles vuil worden?

De warme en vochtige omstandigheden in een water waterfles zijn perfect voor bacteriën om te gedijen. Maar hoe komt het daar überhaupt? 

Als je onderweg bent, neem je bacteriën op van alles wat je aanraakt. De bacteriën op uw handen worden overgebracht naar uw fles wanneer u de dop losdraait om te drinken of opnieuw te vullen. Bacteriën kunnen ook via uw mond de fles binnendringen. Roestvrijstalen flessen niet de neiging hebben om slechte geuren te ontwikkelen, tenzij er drankresten binnen blijven; bacteriën kunnen echter nog steeds op de loer liggen in een fles die er schoon uitziet. Hoewel je vergeet je fles te wassen, ontstaan ​​er geen nieuwe ziektekiemen; het zal alle bestaande bacteriën laten groeien. 

Lees ook: Beste type Water Fles?

De beste manier om een water waterfles

Gebruik gewoon gewone afwasmiddel met heet water​ Als uw fles of beker een wijde opening heeft, kunt u een schone spons gebruiken. Met een flessenborstel kun je een fles met een smallere bovenkant schoonmaken. Als u een geïsoleerde water waterfles, dan kun je je fles ook vullen met koken water en laat het 10 minuten zitten, dit zou alle bacteriën moeten doden. Vergeet niet om de dop ook grondig te wassen, want hier zullen de meeste ziektekiemen zijn.

Na het schoonmaken de fles laten drogen en op een droge plaats bewaren met de bovenkant open.

Hoe vaak moet u uw water fles?

Het zou het beste zijn als u uw herbruikbare was gewassen water fles met zeep en heet water aan het einde van elke dag. Dit geldt voor beide plastic en roestvrijstalen flessen, ook al heb je het alleen maar gevuld met water​ De kans op het ontwikkelen van bacteriën is groter als u uw water fles, of een roestvrijstalen beker of koffiemok, voor niet-water dranken, zoals koffie, smoothies, alcohol of eigengemaakt iced thee​ In dat geval zorgt een grondige reiniging ervoor dat uw roestvrijstalen kolf als nieuw blijft.

Lees ook: Welkomstgeschenken voor nieuwe werknemers

Hoe maak ik een water fles?

(Of een koffiemok of reismok)

Als het een tijdje geleden is dat u uw water fles, je hebt het gevuld met een andere drank dan water, of je hebt het nieticed vlekken en nare geurtjes, dan is het een goed idee om je water fles. Hier zijn enkele eenvoudige technieken voor dieptereiniging:

Azijn & Heet Water: na het wassen van uw fles met zeep en water, vul een kwart van de fles met azijn en vul dan tot de bovenkant met heet water, mix, en laat het zittennight​ Leegmaken en 's ochtends uitspoelen. 

Zuiveringszout en heet Water: was je fles met zeep en water, voeg een paar eetlepels natriumbicarbonaat (bakpoeder) toe en vul tot de bovenkant met hete water​ Doe de dop erop en schud om te mengen. Verwijder de dop en laat deze een paar uur staan. Vervolgens leegmaken en weer afspoelen met zeep en water.

Bleekmiddel en koel Water: als jouw water fles heeft een bijzonder funky geur, dan is bleekmiddel een effectief ontsmettingsmiddel. Voeg een theelepel toe aan je fles, vul met afkoelen water, mix, en laat het zittennight​ 'S Morgens legen, met afwasmiddel schoonmaken en goed naspoelen. 

Maak de dop schoon

Je kunt de dop ook laten wekennight in een deel azijn / natriumbicarbonaat / bleekmiddel en water oplossing. Aparte onderdelen dan los te koppelen voor een betere reiniging, schrobben met zeep en goed naspoelen met water voordat u het opnieuw gebruikt.

Lees ook: Vullen A Herbruikbaar Water Fles

De Rice Truc

Als je geen flessenborstel bij de hand hebt of je herbruikbare water waterfles is een onregelmatige maat, je kunt r gebruikenice om de binnenkant schoon te maken. Voeg een halve kop toe water, een eetlepel ongekookt rice, en een klein straaltje afwasmiddel. Doe de dop erop en schud de fles, de rice zal de meeste resten verwijderen. Spoel daarna de fles af met heet water water, zorg ervoor dat alle rice komt uit. 

Hoe vaak moet u uw water fles?

Als je je herbruikbare wast metaal water flessen met zeep en heet water elke dag, of in ieder geval op andere dagen, dan hoeft u misschien helemaal geen diepe reiniging uit te voeren. Als je een beetje vergeetachtiger bent, raad ik je aan om eenmaal per week een grondige reiniging uit te voeren. Het is ook een goed idee om uw fles regelmatig grondig te reinigen als u deze vult met dranken die zuivelproducten, plantaardige melk of fruit bevatten. 

Reiniging van uw herbruikbare water fles regelmatig houdt je gezond en houdt de planeet vrij van plastic​ Vergeet niet je RVS FLASKE fles Deze avond!