Meteen naar de inhoud

Waarom gepersonaliseerd Water Flessen zijn geweldige geschenken?

Gepersonaliseerde waterflessen

Vergeet badkamersets en nieuwe sokken. Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau, zoek dan niet verder dan een gepersonaliseerde water waterfles​ Een herbruikbaar water fles klinkt misschien niet spannend, maar het is iets dat je geliefde elke dag van het jaar kan gebruiken. 

Geef uw vriend, echtgenoot of familielid een thermisch geïsoleerd product cadeau herbruikbare waterflessen, en ze kunnen genieten van hun drankjes ice koud in de zomer en warm in de winter. Niet alleen dat, maar ook een hoogwaardige isolatie roestvrijstalen fles is een geschenk dat jarenlang gebruikt zal worden.

Maar hoe personaliseer je een herbruikbaar water fles cadeau?

Lasergravure! 

Selecteer een fles waar de ontvanger dol op zal zijn en pas deze aan met hun naam of een persoonlijk bericht. Graveren van een herbruikbaar water fles met een naam, persoonlijke boodschap of zelfs de branding van uw bedrijf zal het cadeau extra gedenkwaardig maken.

Perfect voor iedereen 

Een herbruikbaar water fles is niet alleen voor uw milieubewuste vrienden, collega's of familieleden, hoewel het helpt om plastic afval te minimaliseren en tegen te gaan ocean vervuiling​ Oud of jong, een sportliefhebber of een couch potato, iedereen heeft het nodig blijf gehydrateerd​ Een herbruikbaar water fles herinnert mensen eraan om meer te drinken water zodat uw gepersonaliseerde geschenk uw geliefde kan helpen gezonder te leven. Een herbruikbaar water waterfles helpt de ontvanger ook geld te besparen!

Ideaal voor elke gelegenheid

Geweldig voor koude ochtendritten, zomerpicknicks, sportevenementen, reizen, school en meer. Gepersonaliseerd en geïsoleerd water flessen zijn ideaal voor elke gelegenheid. Roestvrijstalen flessen zijn sterk genoeg om te voldoen aan de eisen van het dagelijks leven, vallen en krassen, evenals actieve buitenactiviteiten. Het gepersonaliseerde metaal van FLASKE water flessen zijn ook verkrijgbaar in vier maten, dus ze zijn geschikt voor lange of korte reizen, rugzakken of handtassen. 

Het is duurzaam

Het is nooit te laat om Red de planeet​ Een milieuvriendelijk gepersonaliseerd water fles zal honderden plastic flessen voor eenmalig gebruik redden van vervuiling van de planeet op stortplaatsen, verbrandingseenheden en watermanieren. En omdat één FLASKE-fles sterk genoeg is om een ​​leven lang te gebruiken, kunt u de natuurlijke hulpbronnen helpen beschermen. 

Het is persoonlijk

Kies uit vier formaten en een enorm scala aan kleuren, prints en patronen. Bij FLASKE zijn er flessen voor elke stijl, leeftijd en persoonlijkheid. Graveer vervolgens de fles met een naam of bericht (maximaal acht tekens) om je cadeau een persoonlijk tintje te geven. Heb je een duurzaam relatiegeschenk een medewerker belonen of uw merk onder de aandacht brengen? Waarom niet een bestelling plaatsen voor herbruikbare metalen flessen met uw bedrijfslogo en logo?

Een geschenk dat een leven lang meegaat

Nieuwigheidsgeschenken zijn nice maar gemakkelijk vergeten. Een gepersonaliseerd <p></p> water waterfles is een geschenk dat elke dag, elk seizoen, elk jaar kan worden gebruikt. Je cadeau belandt niet in de prullenbak. In plaats daarvan zal het jarenlang gekoesterd worden.

Gepersonaliseerde waterflessen

FLASKE gepersonaliseerd herbruikbaar water flessen

Whether it’s your relative’s birthday, a wedding, your nephew’s graduation, Christmas time, Valentine’s day, or a little something to say thank you, a personalised thermosfles water waterfles maakt het perfecte cadeau. 

Bestel een gepersonaliseerd water fles vandaag. Geef het morgen cadeau!

Stop plastic

Als je een herbruikbare waterfles vult, hoef je geen plastic flesje te kopen. Scheelt afval én geld.

Creëer bewustzijn

Met een duurzaam relatiegeschenk zet je mensen aan het denken. Zo kan het niet langer.

Red de oceanen

Geef je relaties een makkelijke manier om de oceaan te beschermen. Alle beetjes helpen.