Meteen naar de inhoud

Waarom FLASKE? De positieve impact van roestvrij staal Water Fles

Er zijn veel goede redenen om een ​​herbruikbare te kopen water waterfles​ Om te beginnen:

  • Minimaliseer uw plastic afval
  • Bescherm uw gezondheid en
  • Geld besparen

Maar welke impact maak je als je een herbruikbaar roestvrij staal water waterfles en waarom zou je bij FLASKE kopen?

De milieu-impact van een herbruikbaar roestvrij staal water waterfles

In onze dagelijkse levensstijl, een wegwerp plastic water fles is een normaal gemak waar veel mensen niet aan denkenice over kopen. Volgens Euromonitor, bijna Elke seconde worden er 20,000 plastic flessen geproduceerd​ Van die 20,000 zal slechts één op de vijf worden gerecycled, de rest zal honderden jaren nodig hebben om uiteen te vallen, waardoor de aarde, de lucht en oceans en watermanieren in het proces.

Lees ook: Gemerkt metaal Water Flessen zullen het merkimago versterken: hier is waarom

De aarde

De vier van de vijf plastic flessen die niet worden gerecycled, gaan naar stortplaatsen waar ze bijna 700 jaar zullen blijven staan ​​voordat ze beginnen te ontbinden. Dit neemt kostbare landruimte in beslag terwijl de gifstoffen in plastic de bodem vervuilen. 

Water

Afval van plastic flessen stapelen zich vaak op in rivieren, beken, meren en andere watermanieren. Velen, waaronder de flessen die op het strand liggen, banen zich een weg naar zee. Na verloop van tijd geven deze flessen gifstoffen af, zoals BPA, en breken ze af in microplastics die de water en het zeeleven schaden. Vaak komen deze gifstoffen terug in menselijke consumptie door te drinken water of eten.

Hemel

De productie van plastic flessen is net zo problematisch als het verwijderingsproces. Bij het vervaardigen en vervoeren van plastic flessen komen broeikasgassen vrij in de atmosfeer waardoor er meer luchtvervuiling ontstaat. 

Lees ook: 5 manieren om uw merk te promoten met op maat gemaakte producten Water Waterflessen

Zelfs herbruikbare plastic flessen, hoewel duurzamer dan plastic voor eenmalig gebruik, dragen bij aan de vervuilingsproblemen omdat het productieproces hetzelfde is en veel niet volledig recyclebaar of biologisch afbreekbaar zijn.

Roestvrijstalen flessen zijn inderdaad energie-intensiever om te produceren, maar in tegenstelling tot plastic zijn ze 100% recyclebaar en kunnen ze vele malen worden gerecycled. Indien geplaatst op stortplaatsen, uw milieuvriendelijke roestvrijstalen fles zal geen giftige chemicaliën in de aarde lekken. Een roestvrijstalen FLASKE gaat ook vele jaren mee dan een herbruikbare plastic fles, zodat u op lange termijn de lucht-, zee- en landvervuiling helpt verminderen. 

Lees ook: De beste roestvrijstalen beker

Hoewel een FLASKE thermoskan kan een leven lang meegaan, als je klaar bent om je FLASKE te vervangen, kun je hem afgeven bij een metaalrecyclinginzameling of hem upcyclen. A gebruikt roestvrijstalen fles kan een zero-waste worden flower vaas, lamp of huishoudelijke decoratie.

De sociale impact van een herbruikbaar roestvrij staal water waterfles

Overschakelen naar een herbruikbaar roestvrij staal water fles heeft zowel een positieve sociale impact als een positieve impact op het milieu. Als je vrienden en collega's zien dat je plastic hebt weggegooid, zullen ze geïnspireerd raken om hetzelfde te doen. Jij kunt de persoon zijn die duurzaamheid trendy maakt onder je familie en leeftijdsgenoten. Ze zullen zien dat zero-waste zowel gemakkelijk als voordelig is. En zodra herbruikbare containers de sociale norm worden, zal er meer druk op individuen komen om geen wegwerpverpakkingen te kopen water flessen.

Lees ook: Waar kan ik een herbruikbaar hervullen Water Fles?

Wanneer u een herbruikbaar roestvrij staal koopt gepersonaliseerde water waterfles, help je de boodschap te verspreiden.
Uw planeet en uw gezondheid zijn het waard om in te investeren.

Waarom FLASKE?

FLASKE maakt voedsel- en drankverpakkingen van hoogwaardig, food-grade roestvrij staal. Deze containers zijn duurzaam, recyclebaar en worden verpakt in recyclebare materialen. De FLASKE thermosfles kan uw drankjes warm of koud houden, zodat u kunt stoppen met het gebruik van plastic flessen als wegwerp koffiekopjes.

Wanneer u bij FLASKE koopt, steunt u een milieubewust bedrijf. In ruil daarvoor helpt FLASKE je om een duurzamere levensstijl.

U steunt The Ocean Opruimen

Wanneer u FLASKE steunt door een herbruikbaar te kopen water fles, jij ook steun The Ocean Opruimen​ FLASKE schenkt 10% van de winst aan deze Nederlandse milieuorganisatie, zodat uw positieve impact op het milieu zich uitstrekt tot aan de Great Pacific Garbage Patch. 

Vervanging van plastic water flessen is niet de enige manier u kunt de planeet helpen​ De volgende stap van de milieuvriendelijke reis is het vervangen van voedselcontainers voor eenmalig gebruik door een milieuvriendelijke voedselfles. Hier zijn meer toptips om u te helpen leef en reis zonder afval.

Stop plastic

Als je een herbruikbare waterfles vult, hoef je geen plastic flesje te kopen. Scheelt afval én geld.

Creëer bewustzijn

Met een duurzaam relatiegeschenk zet je mensen aan het denken. Zo kan het niet langer.

Red de oceanen

Geef je relaties een makkelijke manier om de oceaan te beschermen. Alle beetjes helpen.